Nybagte forældre rørt til tårer: Dette havde de ikke forudset

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mia R.

En hjertevarmende gestus fra en uventet kant til et par med nyfødt barn bragte tårer frem.

Et par blev rørt til tårer, efter de modtog en "tankevækkende" gestus fra deres naboer, da det blev klart, at naboerne kunne høre deres baby græde. I stedet for en klagebrev, som ofte er tilfældet i nabostridigheder, oplevede denne nye mor det stik modsatte, da hun delte den venlige gestus online.

Udfordringer med en nyfødt

At have en nyfødt baby medfører helt sikkert sin del af udfordringer, og det kan også være en bekymring, når man er ude med en grædende baby, men dette par kunne ikke tro deres naboers venlighed i et forsøg på at lette de nyfødte stadier.

En tankevækkende gave

Den nye mor fandt pakken med et brev vedhæftet, hvor der stod:

"Hej, vi er jeres naboer fra bag jer til venstre. Vi har hørt jeres lille skat græde et par gange og tænkte, at vi ville aflevere nogle bleer og vådservietter, da vi ved, hvor hårde de tidlige dage er! Vi håber, dette lyser jeres dag op xoxo."

Naboerne havde også efterladt en stak babyprodukter ved fordøren, og den australske mor delte det online, idet hun skrev: "Vores naboer efterlod dette brev ved vores fordør sammen med nogle bleer og vådservietter. Tak for jeres venlighed og tålmodighed med støjen fra en grædende nyfødt!"

Taknemmelige forældre

"Vi var bekymrede for at holde naboerne vågne, men det er dejligt at vide, at nogle mennesker forstår kampen om natten. Mange forældre har det hårdere, end vi har, så vi er taknemmelige for den venlige gestus," fortalte moren til Daily Mail, da hun delte, at hendes baby er "rastløs om natten" og ofte ikke vil falde til ro før omkring kl. 22.

Ros fra online fællesskabet

Folk var hurtige til at rose naboens venlighed på morens Facebook-opslag, da en person skrev: "Flere mennesker burde være naboer som disse," og en anden kommenterede: "Gaver og forståelse, hvad mere kan man bede om?" Med en tredje, der tilføjede: "Hvilke vidunderlige naboer at have. Det bragte tårer i mine øjne."

Kilde: Mirror