9-årig pige reddede dagen, da hjælpeløs mand ikke selv var i stand til at drikke

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Skrevet af Redaktionen

Denne virale video viser, at børn er rene sjæle og ikke fordømmer nogen. Da den lille pige så, at en hjemløs på grund af sit handicap ikke kunne drikke, skyndte hun sig at hjælpe ham.

Hjemløse har det svært. Udover at de lever under skrækkelige forhold på gaden, bliver mange af dem også dømt af samfundet.

Små børn derimod er endnu ikke låst fast med deres fordomme.

Da en lille pige så, at den gamle mand havde brug for hjælp, tøvede hun ikke. Hun kom hen til ham og hjalp ham med at drikke.

Denne video rører mange mennesker. Det er et bevis på børns uskyld og venlighed, som de kan udvise uden nogen form for fordomme.

Den lille pige, så en gammel mand sidde på jorden og være ude af stand til at drikke fra flasken på grund af sygdom. Det fik hende til at handle, og hun skyndte sig at hjælpe ham.

Videoen er allerede blevet set af over 2 millioner mennesker.

Den lille pige er pænt klædt og er måske på vej til fest med sin familie. Det er en varm aften, og på gaden sidder en ældre mand. Det er tydeligt ved første øjekast, at han er hjemløs. Han har affald omkring sig, sidder på aviser og støtter sig til jorden med den ene hånd. Den anden hånd ryster kraftigt. Manden lider sandsynligvis af Parkinsons sygdom, og det er derfor næsten umuligt for ham at drikke.

Faderen tager hurtigt datteren væk. Videoen gør det ikke klart, om den gamle mand bad pigen om hjælp, eller om hun selv bemærkede ham og vidste, at han havde brug for hjælp.

Uanset hvad ser vi hende give ham plastflasken til munden. Hun er meget forsigtig og ønsker ikke, at han spilder, og hun overvåger nøje, hvordan han holder flasken.

Hendes anden hånd lægger hun naturligt på mandens skulder, og hendes ansigtsudtryk viser tilfredshed. Hun smiler og er glad for at kunne hjælpe ham.

Sådan ville vi ønske, at alle behandlede hjemløse i hele verden.