760 mio. kroner vundet af dansker i Eurojackpot: Her er kuponen købt

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af J. Bøgen

Der var også 2, der vandt 50 millioner kroner!

Hos 7-Eleven på Østerbrogade 74, 2100 København Ø, kan man garanteret ikke få armene ned.

Det er nemlig her, en historisk heldig dansker har købt den kupon, der er fuldstændig vanvittige 760 millioner kroner værd. 760.818.030 kroner for at være helt præcis.

Og skattefri kroner, for at være endnu mere præcis.

2 x 50 mio. kroner oveni

Udover danmarkshistoriens største gevinst, blev der tirsdag aften - også ganske historisk – trukket to danske vindere af andenpræmien i Eurojackpot. De vinder hver flotte 50.002.197 skattefri kroner.

  • Den første andenpræmievinder har købt 8 rækker for i alt 120 kr. via mobil. Vedkommende er fra det nordlige Sjælland

  • Den anden andenpræmievinder har købt 10 rækker med Joker for i alt 160 kr. Kuponen er købt i Føtex i Møllergade, 5700 Svendborg.

Vinderen af den gigantiske gevinst svarende til trekvart milliard kr. har endnu ikke meldt sig hos Danske Spil, ligesom den ene af de to andenpræmievindere fortsat er ukendt.

”Der skal lyde et kæmpestort tillykke til den heldige dansker, som har været forbi Trianglen på Østerbro i København for at erhverve sig den helt særlige kupon, som nu er gigantiske 760 millioner kroner værd. Vi vil utroligt gerne høre fra den person, der har købt kuponen med de rigtige Eurojackpot numre på, så vi kan komme i gang med at udbetale de 760 millioner kroner – og vi vil lige så gerne høre fra den vinder af andenpræmien på 50 mio. kr., som har købt sin kupon i Føtex i Svendborg. Vi er så glade på vindernes vegne, og glæder os enormt meget til at tale med dem og høre glæden og overraskelsen i deres stemmer. Tirsdag var en uvirkelig og helt igennem fænomenal aften her i Danske Spil, og pulsen er stadig pænt høj her dagen efter trækningen,” siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil, som står bag Eurojackpot i Danmark.

Hun oplyser desuden, at man kan tjekke, om man har vundet, på danskespil.dk/vinder.

Særlig rådgivning til millionærer

I Danske Spil tilbyder man gratis millionærrådgivning til alle, som vinder over 1 million kroner. Rådgiverne er erfarne, statsautoriserede revisorer, som hjælper de største vindere godt i gang med livet som millionær – eller multimillionær. 

”Det kan være livsændrende pludselig at vinde en stor gevinst og måske fra den ene dag til den anden være økonomisk uafhængig. Derfor tilbyder vi særlig rådgivning til alle store vindere for at sikre, at de får en god start på livet som millionærer,” siger Malene Mølgaard.

Over 300 danskere blev i 2023 millionær med Danske Spil.

Danske Spil har endnu ikke talt med nogen af vinderne fra tirsdag aftens trækning. Mere information om trækningen kan findes på: https://danskespil.dk/eurojackpot/vindertal.