Vil fedtet ikke slippe køkkenredskaberne? Sådan slipper du af med det i et snuptag

Hus og have

31/03/2024

Foto: TikTok, @Madmusen
Foto: TikTok, @Madmusen

Skrevet af Redaktionen

Kender du det, når du skal rengøre din lasagnebøtte, og der så sidder et orange lag fedt på kanten af bøtten, som er næsten umuligt at komme af med? Sådan fikser du det.

Tricket er intet mindre end genialt.

Ofte får man ikke rengjort sin bøtte ordentligt, og så ender man med at plette et ellers rent viskestykke med orange fedt. Noget som kan være ekstremt svært at få af igen.

Efter du har set nedenstående video, så ved du præcis, hvordan du fremadrettet skal gøre. Så er der ikke flere orange viskestykker eller halvklamme bøtter, der bliver sat halvt rengjorte ind i skabet igen.

Se videoen og læs videre bagefter:

'Gid nogen havde lært mig dette cleaning-hack noget før' siger @Madmusen, der er profilen bag videoen. Og det trick er hun ikke den eneste, der gerne ville have haft noget før.

Tricket er helt simpelt. Når du har en fedtfyldt bøtte, og det orange fedt klæber til plastikken, så fyld den op med vand og sulfo.

Derefter lægger du et par stykker køkkenrulle ned i bøtten, lægger låget på - og så er du klar til magi.

Nu ryster du bøtten i 10 til 15 sekunder. Når du åbner bøtten er alt som nyt. Ikke mere genstridigt fedt. Ikke flere orange viskestykker.

Hvad siger du? Er det et trick, som du gerne vil benytte, så del denne artikel med dine venner. De vil sikkert også gerne vide, hvordan de slipper for de orange viskestykker.