Slip af med hvepse: Du skal kun bruge en brun papirpose

Hus og have

08/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Kendte du det trick?

Hvepse kan være en sand plage.

Ikke nok med, at de hurtigt kan ødelægge en hyggelig sommertur i parken, så kan de også være direkte livsfarlige, og de vil have en tendens til at bygge reder i både haver og huse, hvis de kan komme til det.

Det kan sagtens koste en mindre formue at få en skadedyrsbekæmper ud for at ødelægge hvepseboet, og hvis du selv giver dig i kast med det, er der både en risiko for at blive stukket, ligesom du også skal bruge nogle, til tider, ret kradse kemikalier.

Men der findes faktisk også en metode, som hverken indebærer kontakt til skadedyrsbekæmperen eller giftige kemikalier - det eneste, du skal bruge, er faktisk en brun papirpose.

Under overskriften "Ville ønske jeg vidste det før!!" har instagrambrugeren @pivotfarm delt en video, hvor han viser, hvordan han med en enkelt brun papirpose formåede at tømme et helt hvepsebo - uden nogen brug af kemikalier eller nogen fare for sig selv!

I opslaget skriver brugeren:

"Besluttede at prøve det, da vi stærkt ikke kan lide at skulle sprøjte hvepseboer. Kan slet ikke tro det virkede!!! Dybest set hænger du en papirpose ved siden af ​​deres rede, og de tror, ​​det er en anden rede og går. Så sejt!!!!"

Det er altså et genialt trick!

Her fra redaktionen vil vi dog komme med en advarsel om, at du ikke skal risikere dit eget ve og vel, hvis du vil afprøve tricket med posen. Hvis du har allergi overfor hvepsestik, bør du IKKE forsøge dig med tricket, ligesom vi også anbefaler, at du beskytter dig bedst muligt, hvis du sætter posen op - også selvom du ikke er allergisk.