Simpelt trick fordobler pladsen på garderobestangen i skabet

Hus og have

18/06/2024

Foto: Screenshot, @mama_mila_ / TikTok
Foto: Screenshot, @mama_mila_ / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Så er der ikke nogen grund til at smide de gamle klude ud!

En bruger af sociale medier har delt en praktisk måde at maksimere din garderobeplads og skabe mere plads til dit tøj.

Det skriver Daily Record.

Hvis du startede det nye år med at rydde op i skabet, men stadig kæmper for at få plads til alle dit tøj, så er dette trick måske et forsøg værd.

Der er ingen grund til at gå dine ejendele igennem igen og skille dig af med mere af dit elskede tøj, da det viser sig, at du kan fordoble din opbevaringsplads ved hjælp af en lille simpel genstand, som du sikkert allerede har i huset.

Brug den her dims fra dåseøllen

Hacket blev delt af den australske livsstil TikToker Chantel, også kendt som @mama_mila_ som ofte poster praktisk indhold omkring organisering og at holde dit hus i orden.

En af hendes seneste videoer, som er blevet set over 50.000 gange, handler om garderobeopbevaringshack, som du ville ønske, du vidste før. Og hun siger, at du kan fordoble mængden af ​​tøj, du hænger op, ved at bruge metaltingen fra en dåse til at hænge dit tøj op


I klippet tager hun metaltingen og fører det gennem metaldelen øverst på bøjlen. Derefter hænger hun et separat tøj på den samme bøjle ved at sætte hovedet af en ny bøjle gennem det lille aluminiumsstykket fra dåsen.

Hun siger, at dette er den "perfekte måde at fordoble hængepladsen i din garderobe".

I den samme video delte hun et par andre billige måder at maksimere din lagerplads og holde dit tøj mere organiseret.

Flere tips

En af disse var at hænge dine jeans op via bæltekrogen frem for at holde dem foldet sammen på hylderne, da det kan betyde, at de fylder meget.

Hun anbefalede også at bruge to bøjler til at opbevare lange kjoler ved at folde tøjet over den anden bøjle for at forhindre, at det falder på gulvet, hvilket halverer den lodrette længde.

Et andet af hendes råd var at holde styr på det tøj, du har på hele året, ved at dreje bøjlerne den modsatte vej på skinnen. På denne måde ved du præcis, hvilke genstande du bruger, og hvilke du potentielt kan slippe af med.