Mange gør det forkert: Sådan fylder du opvaskemaskinen korrekt

Hus og have

03/06/2024

Foto: Screenshot, @malloryhudsonxo / TikTok
Foto: Screenshot, @malloryhudsonxo / TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Hvordan fylder du opvaskeren?

Julen er en travl tid, hvor mange samles til familiemiddage, men med det følger et bjerg af opvask, der skal klares. Hvis du vil spare tid, har TikTok-hjem- og livsstilsinfluencer Mallory Hudson delt en enkel metode til at sikre, at alle dine tallerkener og bestik kommer skinnende ud af opvaskeren hver gang.

Det skriver Express

Mallory delte hacket på sin side @malloryhudsonxo, hvor hun har et publikum på 158.000 følgere.

Rent service ved hver vask

I videoteksten sagde hun, at metoden vil "få rent service ved hver vask".

Hun sagde:

"Jeg vil vise dig, hvordan du fylder din opvaskemaskine, så dit service rent faktisk bliver rengjort. Din øverste hylde skal have alle dine glas, krus, skåle og enhver form for plastik eller Tupperware."

Mallory begynder med at fylde sine glas langs højre side af opvaskemaskinens stativ og lægge dem på hovedet. Hun begynder derefter at fore sine skåle langs midten ved at bruge stifterne til at holde hvert emne.

Start bagerst

Tupperware og glasbeholdere er placeret sidelæns langs højre side af stativet, med større genstande bagved og mindre genstande foran.

"På den nederste rille skal du starte bagerst og arbejde dig fremad med bageforme, gryder og tallerkener," sagde Mallory og fortsatte:

"Sæt dit bestik i sideholderen, der vender opad."

Hun sætter sine bageforme vandret langs bagsiden af ​​metalstativet og fylder derefter de gryder i, hun skal vaske. Disse er placeret på hovedet, med håndtagene pegende mod forsiden af ​​apparatet.

Dernæst lægger Mallory sine tallerkener i det nederste stativ og sørger for, at hver enkelt bliver holdt oppe i sin egen sektion af metalstifterne.