Kvinde støvsuger sin græsplæne hver uge: Du gætter aldrig hvorfor

Hus og have

28/06/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden mener at alle bør gøre det.

Ivrige gartnere vil mere end gerne fortælle dig, hvornår det er bedst at klippe din græsplæne, da de varmere måneder er over os.

Det skriver Mirror

Men rigtigt græs kan være svært at vedligeholde, og der er så mange fejl, du kan begå, som får din græsplæne til at se mindre attraktiv ud.

Jeg støvsuger mit græs

En vej udenom er at installere kunstgræs i dit uderum - og du kan være lige så havestolt, hvis du har det, som en "gal nabo" har påpeget.

Rengøringsfan Kaye Marie, der poster under TikTok brugernavn @kayemarie53, siger:

"hvis du ikke støvsuger det kunstige græs, gør du livet forkert."

I en video, hun delte om emnet, kan man se Kaye glad støvsuge sit kunstgræs og fjerne snavs fra det, så det så godt ud som nyt.

Over klippet lyder billedteksten: "Synspunkt: Den skøre nabo, der støvsuger græsset på ugebasis."

Meget realistisk

I kommentarerne var nogle mennesker chokerede over kvindens rengøringstip, men andre støttede det og siger, at de gør det samme.

En skrev: "Åh ikke hajen", efterfulgt af en fortvivlet emoji. "Selvom jeg forstår det, er det forfærdeligt at sætte den rigtige havestøvsuger til."

"Det er meget realistisk græs", påpegede nogen, mens en anden TikToker sagde: "Det er min yndlingsting at gøre."

"Jeg troede, du ikke kunne støvsuge den, for ville den ikke suge det sand op, der bruges til at holde græsstråene oprejst?" spurgte en anden.

Anskaf en havstøvsuger

Nogle eksperter har advaret om, at støvsugning af dit kunstgræs med en indendørs støvsuger ikke er den bedste måde at vedligeholde det på, på trods af at det unægteligt ser bedre ud bagefter.

Kite Landscapes sagde, at du kun bør støvsuge græs med en specialstøvsuger, da husholdningsrengøringsmidler kan gøre "nogle alvorlige skader på det kunstige græs".

Som et alternativ anbefaler de at få et havesæt i form af en løvsuger eller havestøvsuger.

"Støvsugere, som du kan bruge inde i hjemmet, er ofte meget intense med hensyn til sugning. Du kan begynde at suge græsfibre ud af jorden eller potentielt ødelægge græsstråene," forklarede de.