Internettet chokerede: Sådan rengør kvinde sine trapper med stor success

Hus og have

03/12/2023

Foto: TikTok @cleaningcorner
Foto: TikTok @cleaningcorner

Skrevet af Emil B.

En viral video fra en "rengøringsinfluencer" har fået folk til at tale af alle de forkerte grunde, idet mange blev chokerede efter at have opdaget, hvordan hun fjernede det beskidte vand fra rengøring af sit tæppe.

Alle rengør deres hjem på forskellige måder. Nogle foretrækker at tage et rum ad gangen, mens andre går hele vejen og rengør overalt på én gang.

Oprydning kan være meget terapeutisk og tilfredsstillende - det er ikke underligt, at der er så mange sociale mediekanaler og influencere dedikeret til emnet.

TikTok-brugeren Georgia, der regelmæssigt deler videoer på sine konti med tips, tricks og inspirerende indhold, postede for nylig et klip om at rengøre sine tæpper.

Hun afslørede, at hun ville dybderengøre et rum i sit hus hver dag og tilføjede, at hun ville starte med det mest beskidte, men mest tilfredsstillende job - at vaske tæpperne på trapperne.

Hun forklarede, hvordan hun forberedte området ved først at støvsuge det for at få alt det indledende snavs væk. Derefter brugte hun en håndholdskraber til at samle alt det indgroede fnug, støv og hår op.

Så var det tid til at bruge tæpperenseren.

Begejstret over resultaterne viste hun stolt, hvor anderledes farven på tæppet var, før og efter hun havde vådrengjort det.

Hun tilføjede: "Der var så mange pletter på det, som jeg slet ikke vidste var der."

Efter at have afsløret den ulækre farve på vandet, fortsatte Georgia med at hælde den beskidte blanding i badekarret.

Efter at have set hendes video var mange mennesker hurtige til at dele deres tanker om hendes rengøringsmetode.

En kommentar, der har over 14.000 likes, lyder: "Hæld det ned i toilettttttttt."

Og en anden tilføjede: "Bare et tip, som jeg er begyndt at bruge i stedet for at hælde beskidt vand som det ned i afløbet: hæld det i toilettet, så det bare kan skylles væk."