Hold katten væk fra juletræet med billig genstand, du garanteret har liggende i køkkenet

Hus og have

02/12/2023

Foto: Tiktok @oliviaculverr
Foto: Tiktok @oliviaculverr

Skrevet af Emil B.

Katte elsker at klatre i juletræer og få dem sommetider til at vælte, men takket være en kvindes geniale trick kan du holde dit træ sikkert med bare ét køkkenobjekt til 10 kr.

Tricket blev delt på TikTok af Olivia Culver, der opretter indhold under brugernavnet @oliviaculverr. Hun sagde, at det at pynte op til jul ofte kan være et mareridt for hende som katteejer.

Hun forklarede: "Hvis du er en katteejer, der kan lide at pynte op til jul, har jeg det perfekte trick til at holde disse små ****er uden for dit træ. Vi satte [vores træ] op for to dage siden, og straks blev Zig helt vild med det og klatrede hele vejen op.

Og hun fortsatte: "Jeg søgte på, hvordan man stopper katte i at komme ind i træet, og der var så mange mennesker, der sagde at lægge alufolie under træet. Grunden til det er, at katte ikke kan lide alufolie. Og når jeg siger dig, de har ikke forsøgt at klatre i træet overhovedet. De vil stadig bide i siderne, og de vil sidde under det, men de har slet ikke forsøgt at klatre i det."

Olivia roste tricket som "fantastisk" og opfordrede andre katteejere til at prøve det selv. Hun indrømmede, at det var lidt besværligt at få folien til at blive på træet, men insisterede på, at når den først var på plads, fungerede det som en drøm og var helt usynlig.

Alt hvad du skal bruge for at få tricket til at virke er noget stanniol - også kendt som aluminiumsfolie eller køkkenfolie, afhængigt af hvor du handler - og masser af tålmodighed til at dække bunden af dit træ med den skinnende metalindpakning.

Blandede reaktioner

Kommentarer på Olivias video var dog delte. En person sagde: "Det er fantastisk!", mens en anden tilføjede: "Tusind tak, som katteejer sætter jeg virkelig pris på dette!".

En tredje sagde, at det ikke virkede for dem, da de huskede: "Dette virker ikke for min kat, han flår bare folien af," og en fjerde var enig: "Mine katte tror, ​​at folien er en legeting."

Hvis du finder ud af, at stanniol heller ikke virker for dig, foreslog andre kommentatorer at lægge appelsinskræl gemt i grenene, da katte heller ikke kan lide lugten af citrus. Og en kvinde sagde, at hun lægger "klæbende rullepapirer" rundt om bunden af sit træ, da hendes katte hader at få deres poter fast på den klæbrige overflade.