Her er den rigtige måde at organisere køleskabet

Hus og have

15/12/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Der er faktisk nogle retningslinjer, du kan følge!

Forestil dig dette: Du åbner dit køleskab i håb om at lave et lækkert måltid, kun for at blive mødt af en lavine af glemte rester, en uforklarligt klistret syltekrukke og en karton mælk, der for længst har overskredet sin udløbsdato. I slutningen af ​​det kan du ikke finde noget, du har brug for.

Lyder det bekendt? Vi har alle været der, fortabt i vores køleskabes kaotiske afgrund.

Men det behøver ikke forblive på denne måde. At lære korrekt køleskabsorganisation kan forvandle dit køkken.

Hvis du vil have et organiseret køleskab, så start altid med et rent køleskab. Tag alt ud, rengør dine beholdere, krukker og hylder ... og så kan du komme i gang med at organisere!

Sådan gør du

Den bedste måde at organisere dit køleskab på er efter hylder.

Køleskabets øverste hylde er et godt sted til madrester og andre fødevarer, der udløber hurtigt eller snart skal spises.

Den midterste hylde er ofte velegnet til mejeriprodukter og produkter. Det plejer også at være den højeste hylde, så enhver mad eller drikke du har, der har brug for høje rum, er perfekte her.

Endelig er den nederste hylde, hvor du skal opbevare dit kød. Dette plejer at være et køligt sted, men det er også det sikreste, hvis noget af dit kød drypper. På denne måde drypper enhver lækage ikke på din anden madlavning på grund af et fødevaresikkerhedsproblem.

Endelig er døren perfekt til krydderier og dressinger.

I sidste ende er den rigtige måde at organisere dit køleskab på den måde, der fungerer for dig, men der er bedste praksis. Når du organiserer dit køleskab, skal du sørge for, at alt har en plads, og du vil være mindre tilbøjelig til at spilde mad.

Kilde: Lifesavvy