Gør haven ukrudtsfri med et snuptag: Haveejer hylder ukrudtsfjerner der kun skal bruges en gang

Hus og have

20/08/2023

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Kvinden har en 15 hektar stor grund men bruger kun midlet en gang om året.

En populær TikTok-gartner har løftet låget på den 'game changing' løsning, hun er afhængig af for at holde sin 15 hektar store gård ukrudtsfri hele året rundt.

Det skriver Express

Indholdsskaber @hopewillholly delte hemmeligheden med sine 62.000 TikTok-følgere og hævdede, at hun kun skal bruge én gang om året for at holde sin grund fri for uønsket ukrudt.

Virker på stædig ukrudt

Den professionelle havearbejde sværger til RM43, som pakker kraftige midler, der bruges til at fjerne ukrudt og forhindrer dem i at vende tilbage i lange perioder.

Alle former for ukrudt spreder sig på terrasser og indkørsler, men nogle - nemlig træagtige stauder - er mere stædige end andre.

Heldigvis har ukrudtsfjerneren i RM43 vist sig meget effektivt til at eliminere nogle af de mest genstridige planter på et øjeblik, herunder kudzu, poison ivy og poison oak.

Bruger det en gang om året

Indholdsskaberen forklarede:

"Jeg ved ikke, hvor mange folk på landet, der følger mig, men jeg vil fortælle dig, hvad jeg bruger til at dræbe det ukrudt omkring mit hus, i mine blomsterbede og min grøft. Jeg har en 15 hektar stor gård, som jeg bruger som dambrug og begivenhedssted."

Hun viste sin pletfri indkørsel frem og fortsatte:

"Jeg har de bedste ting. Jeg brugte disse ting sidste år, og når du sprøjter det, dræber det ukrudtet i alt fra seks til 12 måneder. Det er lidt dyrt, men du behøver kun at gøre det en gang om året, og det gør det bedste stykke arbejde," tilføjede hun og holdt en flaske ukrudtsmiddel op.

En total 'game changer'

Produktet, som sælges til $32 (217 kroner) for en liter, kræver kun én årlig påføring for langvarige resultater og kan bruges på hegn, grusstier, fortove og indkørsler, hvor ukrudtsvækst er mere fremtrædende.

"Jeg bruger en stor fem-gallon sprøjte, og jeg er så glad for, at jeg kun behøver at gøre dette en eller to gange, så gå ud og køb det, det vil ændre dit liv," tilføjede hun.

Mange seere skyndte sig til kommentarsektionen for at støtte produktet, og flere bekræftede, at det lever op til alle dets løfter. "

Jep det virker," skrev en seer i kommentarfeltet, som en anden sagde ja til: "Elsker det!! Jeg bruger det også. Total game changer."