Fjern let badeværelsesmug med billig spray

Hus og have

22/10/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Badeværelser har den perfekte fugtighed til, at skimmel kan gro, og et sted det elsker at gemme sig, er i silikoneforseglingen omkring vinduer, badekar og brusere. Og til det findes der en let metode.

Silikone omkring badekar, bruser eller håndvask er normalt hvidt, og det kaldes undertiden også for tætningsmasse, men det tager en grim farve, når skimmelsvamp angriber det.

Væksten af sort skimmelsvamp kan forekomme i badeværelsers fugtige temperatur, og det er et vanskeligt område at tørre, holde rent eller fjerne skimmelsvamp.

En rengøringsekspert følte, at denne skimmelsvamp var for vanskelig at fjerne, og bad brugerne af Facebook-siden "Mrs Hinch Cleaning Tips and Tricks" om hjælp.

Husejeren sagde: "Hej, hvad kan jeg bruge for at fjerne skimmelsvamp fra min klients silikoneforsegling i deres bruseniche? Jeg prøvede HG Skimmelspray i dag (min klient sprayede det på tidligt om morgenen, så den havde flere timer til at virke), men det fjernede ikke noget skimmelsvamp. Idéer er velkommen."

Medlemmer af siden foreslog, at personen brugte en anden skimmelspray, nemlig Astonish Mould and Mildew Blaster.

En Facebook-bruger sagde: "Jeg har brugt Astonish skimmelspray, men lad det stå natten over. Du kan dække med køkkenrulle, men sørg for, at overfladerne er tørre, inden du sprøjter."

En anden skrev: "Astonish skimmel- og mugrens ser ud til at være den bedste. Dampene er stærke, dog."

Og en tredje sagde: "Jeg brugte Astonish skimmel- og mugrens. Jeg efterlod vatrondeller gennemvædet i Astonish på forseglingen i 24 timer, og det blev som nyt."

En person postede et billede af sprayen og kommenterede: "Ingen albuefedt påkrævet! Bare spray og vent lidt, det er fantastisk!"

En anden hævdede: "Ingen indvædning af papir eller skrubning er nødvendig. Bare spray den den billige Astonishspray på, hvor der er skimmel. Lad det sidde, så længe du vil, jo længere, jo bedre, og skyl det simpelthen af i bruseren. Det forsvinder som magi. Virker hver gang."

Kilde: Daily Record.