Ekspertens råd til køkkenrengøring: Dette skal du altid have i nærheden

Hus og have

02/03/2024

Foto: Screenshot, @cleanlikeapro/TikTok
Foto: Screenshot, @cleanlikeapro/TikTok

Skrevet af J. Bøgen

Bruger du sådan en?

Hvis du har en induktionskogeplade, kender du smerten ved at prøve at få snavset væk i ét stykke uden at få ondt i ryggen af at skrubbe.

Men en professionel rengøringskvinde med TikTok-profil @cleanlikeapro har endelig delt hemmeligheden bag at få utallige ting pletfri, mens du bruger minimal indsats for at gøre det.

På sociale medier viste den australske kvinde sin kogepladeskraber, som kan købes i Danmark fra 30 kroner og op.

Iført sorte handsker skruede hun toppen af ​​for at vise den frem, mens hun fortæller: "Dette er et af de mest handy værktøj, vi har i vores rengøringsvirksomhed."

"Det kaldes et sikkerhedsblad eller en skraber," fortsætter hun. "Og vi bruger det til mange forskellige ting, når vi gør klarer vores opgaver."

Ikke kun til kogepladen

Imens rengøringskvinden viser skraberen i aktion forklarer hun, at det er enormt tilfredsstillende, og at det svarer til at køre en saks gennem indpakningspapir.

"Jeg elsker bare, hvor nemt det er at få skidtet af. Det sparer så meget tid," tilføjer hun, mens hun tørrede kogepladen af.

I billedteksten skrev hun: "Vi bruger denne skraber til at rense så mange ting. Komfurer, ovne, pander, vinduer og meget mere”.

Brugerne elsker den

Følgerne strømmede hurtigt til kommentarerne og delte deres kærlighed til produktet, mens de stillede nogle flere spørgsmål om det.

"Hvad skal den ellers bruge til," spurgte en person, hvortil hun svarede: "Vinduer, brusevægge, kakkelovne, ovnlåger og pander for blot at nævne nogle få".

En anden sagde: "Første gang jeg brugte den i går, og den virker som en charme".

En tredje spurgte: "Er der nogen overflader, som dette værktøj ikke kan bruges på? Som i det vil beskadige eller ridse”. [sic]

Cleanlikeapro svarede: "Malede overflader, laminatplader, trægulve, plastoverflader, pas på med rustfrit stål".

Mens en anden spurgte: "Lager det ridsemærker?" [sic] hvortil hun svarede: "Nej. Mange producenter af kogeplader sælger disse værktøjer til rengøring”.