Her er de ting på badeværelset, du helt sikkert glemmer at rense

Hus og have

09/9/23 | 05:52

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Mathias Hildebrand Torp

Beskidte baderum lyder som en selvmodsigelse, men her er ekspertens tricks til at få det lidt renere og lækrere.

Selvom det kan føles som en opgave, er det vigtigt at rengøre dit badeværelse på den rigtige måde.

Det er et område i dit hjem, hvor bakterier kan samle sig, og i betragtning af at det er der, hvor du går hen for at rense dig selv, giver det mening, at det er et rent sted.

En professionel rengøringsassistent har delt sine tips til at få det bedste ud af din rengøring – og hun afslørede de nemme fejl, folk kan begå.

Ikke almindelig afløbsrens

Ekspertrengøreren kendt som "Jetlag Remedy" delte sine forretningshemmeligheder på TikTok. Hendes første tip var at lade sprayen sidde på overflader i et par minutter i stedet for at tørre det lige efter.

Hun forklarede: "Dette gælder for hver overflade, du sprayer en spray på. Sørg for, at sprayen sidder oven på overfladen i et par minutter; dette gør det muligt for sprayen virkelig at sætte sig ind og fjerne alt snavs og snavs, hvilket gør det lettere for så at tørre op."

Ud over at rense overflader fremhæver hun, at det er vigtigt også at rense dit afløb ordentligt ved at bruge en "hård børste" til at hjælpe med uønskede lugte.

"Du kan også løsne låget på dit afløb for at komme ind, hvilket også virkelig kan hjælpe med lugten af ​​dit badeværelse," tilføjede hun.

Stank fra skraldespand

Bekæmpelse af lugte fra badeværelset er en prioritet for alle, og en faktor, der kan være en del af lugten, er skraldespanden. Hun foreslog at tømme dem hver uge og sagde: "På den måde har du ikke snavsede badeværelsesting der sidder og gærer".

Videoen viser også et smart trick til hvordan man tilpasser posen, hvis man døjer med, at de er for store til ens pedalspand.

Ud over at sikre skraldespanden fra at stinke tilføjede hun yderligere, at for at få den til at dufte frisk, "kan du putte noget æterisk olie på en vatpind og putte den under din skraldespand, og dette vil holde din skraldespand duftende frisk."

Hendes video har været populær blandt andre rengøringsfans og har fået over 11.000 likes. Mange andre rengøringsfans tilføjede kommentarer for at tilbyde deres egne rengøringshack.

En bruger skrev: "Jeg har tandbørster i mit rengøringssæt - hjælper også med afløb og omkring vandhaner," mens en anden tilføjede: "Jeg vasker mine badeværelsesspejle og vinduer med eventyrvand, opvask far og tør det af med "squishee".