Du gør det måske ikke grundigt nok: Ekspertens 4 tips til effektiv rengøring af badeværelset

Hus og have

02/03/2024

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Skrevet af Kathrine Frich

Det er en rengøringsdame, der har delt de fire tips.

Rengøring af badeværelset er et love it or had it job - men uanset hvad skal det gøres.

Det skriver Mirror.

Det er et område i dit hjem, hvor bakterier ophobes over tid, og i betragtning af at det er der, du opbevarer din tandbørste, er det vigtigt at holde den så ren og hygiejnisk som muligt.

Fire enkle tips

Men hvis du ikke er professionel rengøringsassistent, kan det være svært at vide, hvor du skal starte, eller hvordan du sikrer dig, at du rengør badeværelset bedst muligt.

Heldigvis har en, der arbejder som rengøringsassistent, delt sine bedste tips til at holde badeværelset skinnende og rent – og det viser sig, at mange af os har gjort det forkert.

Da hun gik på TikTok, delte rengøringsguderen Mahlea, der arbejder for det australske rengøringsfirma Jetlag Remedy, sine fire enkle tips - inklusive hendes must-try skraldespands-hack.

Hård børste og håndvask

Der er generelt ingen grund til at bruge timer på at skrubbe, da en fejl, folk ofte begår, er ikke at lade produkterne sidde på et område i et stykke tid, før de tørrer det af.

"Tips til rengøring af dit badeværelse fra en professionel rengøringsassistent. Mit første tip, og dette gælder ikke kun for badeværelset, det gælder for hver overflade, du sprayer en spray på - er at sikre dig, at sprayen sidder på. toppen af ​​overfladen i et par minutter. Dette gør det muligt for sprayen virkelig at sætte sig ind og fjerne alt snavs og snavs, hvilket gør det nemmere for dig at tørre op."

Rensgøringsdamens andet tip var at sikre, at du bruger en "hård børste", når du renser dit afløb.

En anden ofte glemt del af badeværelset er afløbet i vasken, men Mahlea anbefalede at løfte det op fra afløbet, så du kan komme indenfor, hvilket "virkelig også kan hjælpe på lugten af ​​dit badeværelse".

Husk skraldespanden

Mahlea anbefaler også at tømme dine skraldespande en gang om ugen, selvom den ikke er helt fyldt.

Hun tilføjede: "På den måde har du ikke beskidte badeværelsesting, der sidder derinde og gærer."

Til sidst delte rengøringsdamen en enkel, men effektiv skraldespand, hvilket er vigtigt, fordi de mange gange er små, hvilket kan være vanskeligt, når du tilføjer en pose i.

Hun forklarede: "De fleste badeværelsesspande er meget mindre end gennemsnittet. skraldespand, selv med en lille skraldespand, og når jeg opdager, at skraldespanden er for stor, glider den bare over det hele og gør ikke rigtig sit arbejde. Så det, jeg gør her, er at bruge håndtagene på den faktiske skraldespand og sætter den på bunden af ​​skraldespanden og gør det samme med det andet håndtag. Dette vil stort set bare sikre din skraldespand i din lille skraldespand."