Derfor skal du bruge køkkenredskaber til rengøring ifølge rengøringsassistent

Hus og have

10/07/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

En influencer har fortalt sine følgere, hvorfor de burde bruge deres køkkenredskaber til rengøring.

En rengøringsentusiast har lovprist anvendelse af et almindeligt redskab til rengøring af de "svært tilgængelige" områder i dit hjem.

Køkkenrengøring er en pestilens for mange på grund af de store mængde snavs, der samler sig i svært tilgængelige områder.

Og bordplader er særligt beskidte, da de ofte tørres af med bakteriebelastede klude, der yderligere spreder bakterier.

Til alt held kan dybderengøring gøres lettere med hjælp fra et redskab, som alle har i deres køkkenskuffe.

3 nyttige tricks

Jetlag Remedy, et specialiseret rengøringsselskab fra Australien, delte det nyttige livshack i en TikTok, der nåede mere end 75.000 følgere.

Kvinden i videoen erklærede: "Her er tre rengøringshack, der rent faktisk er nyttige, som jeg bruger som professionel rengøringskvinde."

"Mit første hack er at fjerne fedtet snavs let ved at pakke en spatel ind i en mikrofiberklud og skubbe den langs de svært tilgængelige områder."

Hun holdt en spatel og pakkede enden af redskabet ind i en mikrofiberklud, så den kunne nå ind i køkkenets kroge og sprækker.

De formede kanter er særligt nyttige til at fjerne snavs fra de stramme hjørner, hvor snavs let fanges, og som ellers ville være svære at nå.

Når spatelens hoved er pakket ind, kører hun forsigtigt en kant langs kanten af hendes komfur og viser seerne alt det snavs, der er samlet op af hendes klud.

Skaftet på redskabet giver mere greb, når man rengør forhøjede områder, og hjælper med at nå hylder og lignende steder.

Under demonstrationen af ​​tricket bemærkede rengøringskvinden: "Du kan se her, det er så effektivt, det er super hurtigt, det forårsager ingen skade, og det er bare super nemt.

"Det kan bruges omkring komfurer, i vaskene, på badeværelset, jeg elsker denne her," tilføjede hun.

Kilde: Express.