VM-sangen er klar - og det er en stjernespiller, der synger for!

Generelle nyheder

26/10/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

VM starter d. 20. november.

"Vi vil ha' sejren i land", "Re-Sepp-Ten", "Danmarks Drenge".

Det er slutrundeår i fodbold, og det betyder traditionen tro, at der er en ny VM-sang klar, når det danske landshold skal repræsentere Dannebrog på grønsværen i ørkenstaten Qatar.

Sangen er lavet af en række kendte danskere i form af Jarl Friis-Mikkelsen, Ankerstjerne, Burhan G og Nicolai Seebach. Burhan G synger da også en stor del af versefødderne, men faktisk er der en af landsholdets absolutte profiler, der også bliver prøvet af som sangstjerne.

Ingen ringere den danske mand i målet, Kasper Schmeichel, giver sig nemlig i kast med en pæn mængde strofer, og uden at være musikanmelder vil undertegnede her hylde Schmeichel for at gøre et fremragende stykke arbejde!

"Skulder ved skulder", som sangen hedder, bringer minder til 90'erne med en let stemning og et omkvæd, der helt åbenlyst er lavet, så alle i det ganske danske land kan skråle med, når Kasper Hjulmands udvalgte krydser klinger med Tunesien, Australien og Frankrig i gruppespillet.

Danmarks første kamp er mod Tunesien, og den spilles tirsdag d. 22. november kl. 14, så mon ikke, der på mange arbejdspladser enten bliver halv arbejdsdag eller kollektiv arbejdsnedlæggelse på det tidspunkt ...

Du kan høre sangen lige her.