Ville give konen en brugt taske i fødselsdagsgave, men så vandt han 6,7 millioner i lotto

Generelle nyheder

12/11/2022

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af Redaktionen

En midaldrende mand fra Østsjælland måtte skynde sig ud for at gøre lidt ekstra ud af fødselsdagsgaven til sin kone, da han vandt 6,7 millioner i Eurojackpot.

En midaldrende mand fra Østsjælland vidste lige med det samme, hvor han allerførst skulle bruge nogle af pengene, da han for nyligt fik besked om, at han havde ramt en af de helt store gevinster i Eurojackpot: Vinder-mailen tikkede nemlig ind, idet han stod og var ved at gøre klar til sin hustrus fødselsdagsfest.

”Jeg havde allerede en gave til hende. Hun ville jo have noget taskeværk, og det var dyrt, så jeg havde givet hende et tilskud,” fortæller manden, som godt kunne regne ud, at med 6,7 millioner skattefrie kroner på vej ind på bankkontoen, måtte han nok hellere lige grave lidt dybere i lommen.

”Jah, nu bliver den nok byttet ud med en ny taske. Som ikke er brugt,” understreger han.

Selv om tasker godt kan være dyre, så har manden og hans kone trods alt stadig masser af penge til overs – også efter den endnu dyrere fødselsdagsgave, så nu gælder det for manden om at lægge hovedet i blød for at finde ud af, hvad resten af præmien skal gå til.

Lidt kedelig

Og her indrømmer den nyrige mand gerne, at han nok er lidt kedelig…

”Nej, det bliver ikke noget vildt. Det bliver faktisk nok mest noget kedeligt, jeg vil bruge penge på. Huset skal nok renoveres noget mere, så det er helt tiptop. Men det bliver mest noget kosmetisk udendørs, og så skal jeg også have en ny bil. En el-bil,” siger han.

”Det kan da også godt være, at der falder lidt ekstra af til julegaverne og måske til en rejse, men nu gælder det om at få det praktiske på plads først: Det med huset skal lige sættes i gang, og så må vi tage fornøjelserne senere,” siger han snusfornuftigt.