Vandt et hav af racerløb: Nu er Thorkild Thyrring kommet på plejehjem

Generelle nyheder

12/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

For cirka to måneder siden blev den tidligere racerkører Thorkild Thyrring ramt af en blodprop. Ifølge Se og Hør er Thyrring blevet lammet i den ene halvdel af kroppen. Det har sendt manden fra overhalingsbanen ind i kørestol og på plejehjem.

Kilder tæt på Thorkild Thyrring bekræfter overfor Se og Hør, at den tidligere så aktive racerkører er havnet i en kørestol. Ligeledes er han efter blodproppen rykket på plejehjem.

Thyrring har ofte været i medierne på grund af sin friske stil og sin aktive livsstil. Selv har han tidligere proklameret, at han levede sundt uden alkohol og medicin. Han fokuserede i stedet på at nå sine mål, hvilket han beviste gennem et helt liv, at han var ret god til.

Som racerkører opnåede han at være den første dansker, der placerede sig i top 10 i Le Mans. I alt deltog han ni gange i Le Mans og gennemførte to løb.

Ud over sine meritter i Le Mans har Thorkild Thyrring igennem en årrække markeret sig som en af Danmarks stærkeste racerkører. Det har han gjort ved bl.a. at være den første dansker til at hjemtage et officielt FIA Verdensmesterskab. Derudover har han vundet en række åbne internationale mesterskaber i bl.a. England, Skandinavien, Benelux og Danmarks Grand Prix, som han endte med at vinde hele ni gange.

Nu er Thyrring sportsvogne stillet i garagen, og livet er rykket ind på et plejehjem, hvor der er plads til flere end 120 beboere.