Vandt 2,4 millioner kroner - reagerede på den mest jyske måde overhovedet

Generelle nyheder

09/12/22 | 10:15

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Jens Asbjørn Bøgen

Hvordan havde du reageret på den nyhed?

En mand fra det midtjyske troede egentlig ikke selv på, at han nogensinde skulle være så heldig.

Men da omgangskredsen begyndte at nævne, at der da vist var noget med en vinder af en stor milliongevinst, der ikke havde meldt sig, så tænkte han alligevel, at han hellere måtte få tjekket sin Eurojackpot-kupon.

Som sagt så gjort.

Manden afleverede sin kupon i kassen og fik straks at vide, at gevinsten var for stor til at blive udbetalt på stedet. Da tænkte han inderst inde sit, men udadtil forblev han helt cool.

"Jeg stod bare stille og roligt og sagde, ’nå… det var da ik så ringe’," fortæller manden, som efterfølgende fik vished for, at jo, den var god nok:

Det var ham, der var den efterlyste vinder af de 2,4 millioner kroner.

"Det var en god dag, sagt på godt jysk," tilføjer manden en anelse tørt i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

"Jeg har spillet Lotto i mange år, men har kun vundet 40 kroner her og 50 kroner der. Ikke de sindssyge beløb så på den måde falder gevinsten et tørt sted," siger manden, som nok skal give pengene ben at gå på.

Blandt andet fordi han står foran nogle større håndværkerregninger hjemme i huset.

"Og så kan det da også godt være, at jeg skal tænke lidt ekstra på familien her i julen, så det kan da godt være, at julegaverne bliver lidt større i år," siger han.

Hverken hus eller julegaver kommer dog til at sluge alle 2,4 millioner, så manden har taget imod Danske Spils millionærrådgivning.

"Der bliver nok også en del penge, der bare står og trækker renter, så jeg har tage imod rådgivningen fra Danske Spil, så jeg ved, hvordan jeg skal administrere gevinsten. Det er jo ikke hver dag, at man vinder så mange penge," siger manden.