Travkusk med vild indrømmelse: 'Hyggede sig' med heste og hunde

Generelle nyheder

05/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En svensk travkusk er i den grad kommet i mediernes søgelys, efter at han overfor politiet har indrømmet at have hygget sig på den helt forkerte måde med både heste og hunde.

En vild og dramatisk sag er komme frem i Sverige, efter en travkusk har henvendt sig til politiet.

Sagen startede, da travkusken meldte sig selv til politiet. Han var blevet afpresset af to mænd. Til politiet kunne kusken fortælle, at han gentagne gange har haft sex med heste og hunde.

Angiveligt skulle flere af de besynderlige episoder være blevet filmet, og det er disse videoer kusken efter sigende blev afpresset med af de to mænd.

Grov afpresning

Ifølge Kusken, skulle de to mænd have henvendt sig til ham med trusler om at sende videoerne til hans familie, venner og chef, hvis ikke han betalte 130.000 svenske kroner. Et beløb der senere ændrede sig til 300.000.

Ifølge de afpressende mænd, var intentionen aldrig at tjene penge, men at skræmme travkusken til at stoppe.

” Jeg ville give ham en forskrækkelse. Det var godt, hvis det var lykkedes. Når han kom med pengene, så ville jeg give ham dem igen og derefter forklare ham, at han ikke skulle gøre sådan noget igen. Skulle jeg have tjent penge på det her, så havde jeg solgt filmene til Aftonbladet,” siger en af de to ifølge Ekstra Bladet.

Og noget kunne tyde på, at sagen ender værst for de to afpressere. De er nemlig nu sigtet for grov afpresning.

Karrieren er forbi

Travkusken der er bevidst om at hans karriere er slut, har fuldt ud erkendt at han har brudt dyreværnsloven, og han er derfor dømt til at skulle betale dagbøder.

Derudover har svensk travsport reageret på sagen med udelukkelse af travkusken. ” Vi har besluttet, at han ikke kan køre løb, mens sagen bliver udredt. Men stemmer det, som står i medierne, så er det uhørt alvorligt og et brud på dyreværnsloven.”