Stewardesse: De fleste ved ikke, at dette er det mest behagelige flysæde

Generelle nyheder

08/08/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Ét bestemt sæde på flyet er blevet hyldet som både rent og komfortabelt af kabinepersonalet på sociale medier.

Når du skal flyve, har du nok en personlig præference for, hvilket sæde du vil sidde på: ved vinduet, i midten eller i midtergangen.

Og selvom man flyver med et lavprisselskab, er der ét sæde, der kan tilbyde ekstra komfort under flyvningerne. Det er tilsyneladende også den reneste mulighed på hele flyet.

Det skriver Dailyrecord.co.uk.

En kabinepersonalemedlem tog for nylig til Reddit for at dele et billede af sig selv, hvor hun var godt indpakket i et tæppe under en flyvning med masser af plads omkring dem. Hun fortalte, at det var det "bedste" sæde på flyet.

Sædet er placeret ved siden af nødudgangsdøren, hvilket betyder, at der er mere plads til, hvis passagererne skal forlade flyet hurtigt. Det er også den mest hygiejniske mulighed – såvel som den mest komfortable.

Som en person på kommentartråden påpegede: "det er sandsynligvis også et af de reneste, fordi børn ikke kan sidde der."

Dette er sandt, når det kommer til britiske flyvninger. Luftfartsmyndigheden siger, at visse passagerer af sikkerhedsmæssige årsager ikke har tilladelse til at sidde på nødudgangssædet.

"Hvis nødudgangen er nødvendig, er det vigtigt, at nødudgangen kan åbnes, og flyet kan evakueres så hurtigt som muligt," skriver luftfartsorganet.

Andre personer, der heller ikke har tilladelse til at sidde i sædet, inkluderer:

  • Passagerer med fysisk eller mental funktionsnedsættelse eller handicap til en grad, hvor de ville have svært ved at bevæge sig hurtigt.

  • Passagerer med betydeligt syns– eller hørehæmmelse til en grad, hvor det måske vil være svært for dem at reagere hurtigt på instruktioner.

  • Passagerer, der på grund af alder eller sygdom, har svært ved at bevæge sig hurtigt.

  • Passagerer, der på grund af fysisk størrelse, har svært ved at bevæge sig hurtigt.

  • Børn, uanset om de er i følgeskab eller ej, og spædbørn.

  • Passagerer, der rejser med dyr, fx hjælpehunde.

Foto: Reddit