Spillede Playstation med vennerne: Så vandt han en million

Generelle nyheder

07/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En yngre mand fra det nordjyske tjekkede sin Lotto app midt i et spil PlayStation med vennerne, og kunne ikke tro sine egne øjne.

”Jeg sad og spillede PlayStation med nogle kammerater, og så gik jeg bare lige ind på appen for at se, om jeg havde vundet, og det havde jeg så,” fortæller den unge mand fra Nordjylland.

Først troede han ikke på det, og måtte flere gange dobbelttjekke, om appen nu talte sandt.

”Det var meget surrealistisk. Jeg troede ikke på det til at starte med. Jeg lukkede og åbnede appen flere gange. Jeg spiller ikke så tit, og det er forskelligt, om jeg spiller på appen eller køber en kupon i en butik. Det er alt efter, hvorhenne jeg føler mig heldig,” fortæller han ydmygt.

Selvom han var midt i et computerspil med sine venner, da han så tallet 1.000.060 på sin telefon, valgte han at holde den gode nyhed helt for sig selv.

”Jeg sagde intet til de venner, jeg spillede PlayStation med. Jeg spillede bare videre og sad og fejrede det med mig selv. Jeg holder det helt hemmeligt, og det er faktisk kun mine forældre, der ved det”.

Pengene skal investeres
Selvom han stadig er hjemmeboende, har hans forældre ikke en holdning til, hvad pengene skal gå til, fortæller han. Og han har allerede udtænkt sig en fornuftig plan.

”Jeg vil gerne investere dem. Men jeg ved ikke nok om det til, at jeg selv tør gøre det, derfor har jeg også sagt ja til at snakke med Danske Spils millionærrådgiver,” fortæller han.

Han har dog også tænkt på, hvad der skal ske, når han skal flytte hjemmefra.

”Jeg har også gået med tankerne om at købe min egen lejlighed,” slutter han af med et smil.