Solgt i hele landet: Salat tilbagekaldes

Generelle nyheder

30/04/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Dagrofa ApS tilbagekalder en salat, der er blevet solgt i Meny-, Spar- og Løvbjerg-butikker landet over.

Dagrofa ApS har meddelt, at de tilbagekalder deres 'Gestus Årstidens Slaw - rødbede og grønkål med sennepsdressing'. Produktet er blevet solgt i både Meny-, Spar- og Løvbjerg-butikker i hele landet.

Produktet bliver tilbagekaldt, da det har et indehold af et allergen (æg), der ikke fremgår af produktets mærkning. Det har fået dem til at tilbagekalde produktet, skriver Fødevarestyrelsen i en pressemeddelelse.

"Virksomheden har konstateret, at Gestus 'Årstidens Slaw' - rødbede og grønkål med sennepsdressing ved en fejl indeholder allergen (æg), som ikke fremgår af produktets mærkning," oplyser Fødevarestyrelsen i deres pressemeddelelse.

Konkret er der tale om et parti af 'Gestus Årstidens Slaw - rødbede og grønkål med sennepsdressing', der har en nettovægt på 290 gram, en bedst før-dato, der hedder 05.05.22 samt følgende EAN: 7340007927072.

Hvis du har købt den samme type salat, der har en anden bedst før-dato og et andet EAN, er den ikke omfattet af tilbagekaldelsen.

Det er ikke farligt at spise den tilbagekaldte salat, hvis man ikke er allergisk overfor æg. Er man det, er det vigtigt, at man ikke spiser salaten, da man kan få en allergisk reaktion, hvis man gør det, lyder det fra Fødevarestyrelsen.

Har du købt dig en 'Gestus Årstidens Slaw - rødbede og grønkål med sennepsdressing', fordi du tænkte, at den ville en god tilføjelse til aftensmaden, skal du sikre, at folk, der indtager den, ikke er allergiske overfor æg.

Ønsker du ikke at spise den købte salat, lyder anbefalingen fra Fødevarestyrelsen på, at man leverer produktet tilbage til butikken, hvor man har købt det.

Alternativt kan man også vælge selv at kassere produktet, såfremt man ikke ønsker at køre retur til den Meny-, Spar- eller Løvbjerg-butik, hvor man har købt det.