Ser du ofte de samme numre i streg? Så er du stødt på de såkaldt englenumre

Generelle nyheder

14/02/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

Hvis du nogensinde har sagt et indre ønske, og klokken var præcis 11:11, eller din yndlingssang tilfældigvis er to minutter og 22 sekunder langt, så har du nok stødt ind i de såkaldte englenumre uden at vide det. Det er meget magtfulde numre, der har en rig symbolik.

Tallene er ikke en tilfældighed

De såkaldt englenumre er tal, du ofter støder på i hverdagen og særligt, hvis du ikke er opmærksom på dem. Og nogle mener, at disse tal ikke er en tilfældighed. Faktisk mener de, at "englenumre" er beregnet til at være en besked fra de højere magter.

Det kan være alt fra universet, skæbnen, en guddom eller en skytsengel. En af dem dukker op for at give dig en form for tegn. Og tallene dukker op i alt fra en nummerplade, tidspunkt, prisen på din yndlingssnack eller i en tilfældig Spotify-sang.

Pointen med numrene er, at du ofte opdager nummeret på et tidspunkt, hvor du er bekymret for noget eller mangler bekræftelse for et eller andet.

Novalee Wilder, en professionel numerolog, har fortalt, at mange mennesker ofte leder efter tegn. Og for hende er disse tal tydelige tegn på, at der er noget i verden, der støtter hende og vejleder hende.

Det betyder tallene

Hvilke tal, du ser, og hvor ofte, du ser det, har også en stor betydning for, hvordan du skal tolke de tegn, du støder på. Bliver et tal ofte gentaget bliver tallet stærkere for hver gang, det bliver gentaget. 

De forskellige tal er meget personlige, men alligevel bærer tallene en rig symbolig, der afhænger af tallet.

Nummer 1 betyder begyndelsen på en rejse, mens tallet 2 betyder kreativitet, og kan også betyde månene og være en opfordring til at være mere udtryksfuld i dit liv.

Tallet 3 er knyttet til vækst, tallene 4 og 5 kan være repræsentere forandring, mens tallet 6 kan betyde ubetinget kærlighed og støtte. Tallet 7 er forbundet med individualitet, tallet 8 kan betyde at tage magten tilbage i en situation, og endelig kan tallet 9 betyde afslutning og afslutninger.