Rådhusets mødelokaler var ikke gode nok: Så tog socialforvaltning på D’Angleterre

Generelle nyheder

31/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Endnu en ellers ifølge eget udsagn økonomisk hårdt presset kommune, har valgt at bruge Danmarks måske mest ikoniske hotel til mødeaktivitet.

Spørger man ledende medarbejdere og deres politiske chefer indenfor social- og ældreplejen, er der næsten per definition økonomisk smalhals. Derfor lyder det igen og igen, at der ikke er luft i budgettet til at andet end klassisk velfærd.

Alligevel har Journalista.dk den seneste tid kunnet dokumentere, at et ældrecenter fra Glostrup Kommune har gjort brug af Hotel D'Angleterre til en sammenkomst – hvilket langt fra må anses for at være enestående.

Således kan gravermediet nu afsløre, at Københavns Kommunes socialforvaltning også har gjort brug af det ikoniske hotel, der ligger i gåafstand af hovedstadens rådhus. Det skete i oktober 2020, hvor coronaen ellers for alvor havde fat i danskerne.

Brugen af D'Angleterre sker på trods af, at der indenfor det offentlige generelt set gælder et forbud mod at bruge 5-stjernede hoteller - som netop det på mange måder ikoniske placeret på Kongens Nytorv i København.