Peter Ingemann med bredside til dansk medie: 'Der kommer sgu nok ikke en Cavling'

Generelle nyheder

31/07/2022

Skrevet af Redaktionen

De fleste af os nyder Peter Ingemanns programmer på TV2, ligesom rigtig mange følger hans skriverier på Facebook. Det var derfor en overraskelse for mange, da et dansk medie pludselig kunne berette, at han havde sagt op på sin arbejdsplads for at blive busguide.

Det er Peter Ingemann selv, der har slået historien op på sine Facebook-side til stor fornøjelse for sine følgere.

Tilsyneladende havde flere af hans følgere set en artikel hos mediet Nyheder24.dk, der fortalte historien om, at Peter Ingemann havde sagt sit job op for at forfølge sin drøm om at blive busguide.

"Stop, stop, stop!" skriver Peter Ingemann i sit opslag, der fortsætter med en harsk kritik af mediet, der har brugt en aprilsnar fra i år som kilde til en historie, der selvfølgelig ikke var sand. Til gengæld var den sjov.

"Her proklamerer jeg, at jeg har sagt op for at blive busguide og vil fra nu af kun lave ture i mit hjemområde (Ry og Silkeborg) hvor jeg på en 8 dages bustur vil fortælle om mig selv fra kl. 8 morgen til 20 aften. Turen skal hedde “Peter Ingemann - mit livs rejse," skriver Peter Ingemann. Han går ud fra, at de fleste kan høre, at det er en joke og han selvfølgelig ikke ville lave en guidet bustur med ham selv som emne.

Nyheder24.dk blev hurtigt opmærksomme på fadæsen og pillede artiklen ned. I stedet har mediet lagt en uforbeholden undskyldning ud. Den kan læses her. Tilmed undskyldte mediet på Peter Ingemanns Facebook-side. Her undskylder de med blandt andet følgende ord:

"Vi lægger os fladt ned, har trukket artiklen tilbage og skrevet et dementi på vores site. Det er en stor brøler, en der helst ikke skulle ske, og en vi især gerne selv skulle have opdaget, og ikke fundet ud af det otte dage efter ved hjælp af dig."

Peter Ingemann er hurtig til at godtage undskyldning. Han synes faktisk bare, at det hele har været lidt sjovt. "Det er så fint. Ingen sure miner. Jeg morede mig glimrende og fik jo også et opslag ud af det. Så win-win."

Artiklen som blev brugt som kilde kan læses her. Den er fra Dagens.dk.

I kan læse hele Peter Ingemanns sjove indlæg nedenfor.