Østjysk byggemarked konkurs: Nu er det aller sidste chance

Generelle nyheder

25/03/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Sidste auktion afholdes inden 1. april.

Over 50 onlineauktioner med flere tusinde effekter har det konkursramte byggemarked XL-BYG Malling været delt op i. Nu er det ved at være sidste chance for de mange interesserede købere, da de sidste auktioner bliver afsluttet, inden kalenderen skriver 1. april.

Det skriver Campen Auktioner til Mypresswire

Og interessen for de mange auktioner har været rigtig stor. Det fortæller Bjørn Søby Jakobsen, vicedirektør hos Campen Auktioner:

"Vi har virkelig kunne mærke, at det har fået folk til tasterne. Vores kundeserviceteam har haft travlt, og der er blevet budt lystigt på de mange online auktioner.,"

Fordelinger og prioriteringer

Campen Auktioner har være nødsaget til at omfordele en del interne ressourcer til XL-BYG Malling i perioden, hvor online auktionerne har været i gang.

Det har taget cirka to måneder, hvor Campen Auktioner har administreret flere tusinde lotnumre fordelt på mere end 55 online auktionskataloger.

Det forventes at den samlede omsætning for alle lots kommer til at overstige en million kroner.

Sidste chance

Slutspurten nærmer sig, og her er det er det især vigtigt at huske at afhente varer, da alt skal rømmes og tømmes, fordi lokalerne overtages af ny lejer.

Det betyder at allersidste afhentningsdato for udleveringseffekter er Påskelørdag den 30. marts 2024, forklarer Bjørn Søby Jakobsen og uddyber:

"For at spare flytteomkostninger til auktionshuset og samtidig gøre processen så tilgængelig som muligt for private købere, blev beslutningen truffet om at holde auktionen som en onlineauktion på den nuværende adresse, hvor effekterne befinder sig, og hvor det hele allerede var organiseret i butikken og lageret."

Eftersyn er blevet holdt hver mandag, og udlevering har fundet sted hver fredag, så køb stadig føles lidt som i detailbranchen.

Derudover blev onlineauktionerne ikke opdelt i store partier, men i små, overskuelige lots for at tiltrække flere potentielle private købere og dermed opnå højere bud.