Ny forskning: Brokkehoveder hedder ikke Karen, men i stedet de her navne

Generelle nyheder

10/09/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Emil B.

De fleste kender nok navnet Karen, som en person, der brokker sig. Men faktisk hedder de største af slagsen helt andre navne – og ja, der er et mønster.

Navnet Karen vil sandsynligvis sende kuldegysninger ned ad ryggen på mange. De er desværre blevet synonyme med at brokke sig, og det, der er værre.

Uanset om det er deres frisure eller deres næsten øjeblikkelige evne til at starte en rasende tirade. Faktisk har en succesrig, multinational restaurantkæde ved navn Karen's Diner udnyttet udtrykket.

Det ser imidlertid ud til, at de stakkels Karens i denne verden er blevet uretfærdigt målrettet. For ny forskning har afsløret, at de ikke er de største brokkehoveder; slet ikke.

TrustPilot har gravet lidt i det og opdaget, at navnet David var øverst på deres liste over personer, der gav enstjernede anmeldelser.

Lidt over 20.000 Davider havde klaget med den lavest mulige vurdering, tæt forfulgt af 19.562 Pauler.

John, Chris, Mark og James var de næste på listen, og den første kvindelige deltager var Sarah med 13.971 enstjernede vurderinger.

Den eneste anden kvinde på top 15-listen var Emma.

Det er ret underligt, at vi har et navn som Karen, der er meningen skal karakterisere kvinder, der brokker sig eller gerne vil tale med chefen, når det ser ud til, at mænd desperat har brug for et lignende navn for at samle alle brokkehovederne sammen.

"Når vi dykkede ned i mere specifikke kategorier, kom David igen øverst for enstjernede anmeldelser inden for Elektronik og Teknologi, Hjem og Have samt Penge og Forsikring. Sarah efterlod flest enstjernedeanmeldelser inden for Skønhed og Velvære og Shopping og Mode."

Mærkeligt nok var Karen nummer 13 på listen over personer, der gav flest femstjernede anmeldelser.

"Alex og Emma, der var nummer 14 og 15 på enstjernelisten, ses ingen steder på top 15-listen over femstjernede anmeldelser. Flest femstjernede anmeldelser inden for Skønhed og Velvære blev efterladt af Sarah, David og Karen, mens Sarah og David også efterlod flest femstjernede anmeldelser inden for Shopping og Mode, sammen med Paul."