Nu melder eks-kæresten ud: Det ved jeg om Sidney Lees død

Generelle nyheder

19/5/22 | 19:40

Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Eks-kæresten fortæller nu det, hun ved om dødsfaldet.

Mandag gik der en chokbølge gennem det danske tv-landskab. Særligt den danske realityverden var rystet. Danmarks absolutte reality-konge, Sidney Lee, var pludselig død, kunne man læse.

Den nu afdøde reality-stjerne blev kun 43 år gammel. Sidney nåede at medvirke i mere end 50 programmer, hvorfor han altså betragtes som den største i den danske reality-verden.

Efter døden har der floreret mange teorier omkring dødsårsagen. Døde han allerede lørdag i Padborg, var en af de første teorier på sociale medier.

Det kom siden frem at han var død i politiets varetægt, og det førte til nye teorier. Hvilken rolle spillede politiet i dødsfaldet? Det eneste, offentligheden indtil videre ved med hensyn til politiet er, at sagen nu undersøges af Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP).

Det er dog normal procedure i forbindelse med sådanne sager.

Det er også kommet frem, at politiet blev tilkaldt til forældrenes adresse hvor Sidney også boede.

Flere af vennerne fra reality-verdenen har siden udtalt, at deres elskede ven altid var omsorgsfuld og interesseret i sine medmenneskers ve og vel. Desværre betød det også, at Sidney glemte sig selv.

Han havde angiveligt trukket sig mere og mere ind i sig selv i den sidste tid. Nu kommer Mary-Ann Holm, som er tidligere kæreste til Sidney Lee, frem med sin viden omkring hans død.

“Jeg ved, at familien ikke ønsker, for meget af det skal ud. De er meget private, og det tænker jeg, man skal respektere. Jeg ved, at folk tænker meget over, hvad der mon er sket og har vilde teorier omkring, hvorfor politiet er indblandet," siger hun til SE&HØR.

Mary-Ann tror dog ikke, at det er så voldsomt og dramatisk, som folk forestiller sig.

“Men jeg tror slet ikke, det er så voldsomt, som folk går og konspirerer om.”