Nu imponerer Lidl igen: Prisen på oksekød sættes langt ned

Generelle nyheder

31/08/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

En af de fødevarer, der nærmest har oplevet tumultariske prisstigninger, er hakket oksekød. Noget så simpelt som en omgang kødsovs er gået fra at være en billig og enkel hverdagsret til nærmest at være et måltid, man serverer for konger.

Vi har efterhånden vænnet os til det. Prisen på råvarer skyder i vejret som aldrig før. Inflationen er skyhøj og selv helt almindelige fødevarer bliver ved med at stige i pris.

Alle supermarkederne mistænkes stadig for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen.

Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok. Det kan du læse lige nedenfor i vores artikel om Lurpak:

Der er heldigvis stadig konkurrence mellem supermarkederne, selvom man godt nogle gange kan spørge sig selv, hvorfor priserne stadig stiger, selvom nye meldinger tyder på, at flere råvarer nu er begyndt at falde. Supermarkederne har mange tekniske forklaringer på deres kontinuerlige prisstigninger, men heldigvis ser vi også tilbud af og til.

Regeringen vil f.eks. sikre sig, at der fremadrettet bliver holdt opsyn med supermarkederne, så situationen ikke udnyttes til deres fordel.

Det kan du læse mere om her:

Nu er Lidls tilbudsavis kommer, som gælder fra søndag den 4. september og en uge frem. Her er det store tilbud 500 gram hakket oksekød til spotpris.

Man kan ikke få lov til at gå shop-amok og bare smide i fryseren, for der er maksimalt seks pakker til hver kunde om dagen. Og spørgsmålet er, hvor hurtig man skal være for at sikre sig nogle pakker.

Prisen er 35 kroner for et halvt kilo. Det giver en kilopris på 70 kroner. Den pris er tæt på at være nede ved de priser, vi var vant til før krisen satte ind.

Hos online supermarkedet Nemlig skal du slippe over 50 kroner for samme pakke kød.

Mangler du en cola til at skylle kødsovsen ned med, så har Lidl også Pepsi på tilbud. Her kan du få to liter til 15 kroner.