Nok engang trækker Lidl smør-kortet: Nu kan du få Lurpak til vanvittig pris

Generelle nyheder

21/09/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Nogle mener, at man ikke skal gentage en succes. Det mener Lidl heldigvis ikke, for allerede fra på søndag er der en super pris på 200 gram Lurpak-smørbar.

Det er efterhånden en gammel sang, men rigtig mange fødevarer, er kun steget og steget i pris de seneste måneder. Smør har været en af de mest omtalte varer overhovedet.

Nogle steder i verden har smør fået en så høj pris, at den er blevet udstyret med tyverisikringer.

Heldigvis kan man stadig finde et godt tilbud engang imellem. Og supermarkederne bekæmper ofte hinanden med smør-tilbud.

Lidls nye tilbudsavis er landet på nettet, og fra på søndag den 25. september, kan du vandre ned i din lokale Lidl og shoppe 200 gram Lurpak smørbar til en meget lav pris.

15 kroner skal du af med, hvis du vil have en pakke med hjem. Du sparer en hel del i forhold til f.eks. flere online supermarkeder.

Selvom prisen på råvarer stadig stiger, så mistænkes mange supermarkeder for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen. Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok.

Det kan du læse lige nedenfor:

Du kan selv gå op opdagelse i deres Lidls tilbudsavis her.

Skulle f.eks. have lyst til frikadelle, så du har noget at lægge oven på smørret, så har LIDL også kød på tilbud. Her kan du en få 300 gram hakket kalv og flæsk til 12 kroner.

Så er søndagen sikret med rundstykker med smør og frikadeller til aftensmaden.