Netop kåret: Skandinaviens bedste hotel ligger i Danmark

Generelle nyheder

12/07/2023

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Faktisk ligger andenpladsen også i vores lille land!

2022 var på mange måder et år, de fleste af os nok vil huske længe - desværre ikke for særligt gode ting, når man tænker på krigen i Ukraine, den vanvittige inflation og energiprisernes absolutte kaos.

Men der var trods alt også ting at juble over, særligt Coco Hotel i København. Sidste år blev hotellet nemlig kåret til Københavns bedste hotel i en konkurrence, hvor de blandt andet slog det luksuriøse og ikoniske Hotel d'Angleterre.

Uden tvivl en kåring, der fik folkene bag Coco Hotel til at smide armene i vejret af juble, men hvis de ikke har taget dem ned endnu, kan de lige så godt lade dem blive deroppe - og måske endda strække dem endnu længere.

For nu kan Coco Hotel nemlig kalde sig ikke bare Københavns bedste hotel, men faktisk det bedste hotel i hele Skandinavien.

World's Best Awards

Det er et af verdens største rejsemedier, Travel+Leisure, der har bedt sine læsere om at bedømme deres oplevelser inden for hoteller, resorts, destinationer, flyselskaber og flere andre kategorier inden for turisme og oplevelsesindustri.

Resultaterne skulle bruges til at vurdere, hvem der skulle løbe med priserne til Travel+Leisure World’s Best Awards 2023.

Og det var altså her, Coco Hotel strøg helt til tops i kategorien "Best Hotels in Scandinavia" - og endnu en gang har Coco Hotel altså fået håneretten i forhold til Hotel d'Angleterre, som kom ind på andenpladsen i afstemningen.

4-stjernet

Hvis du ikke lige synes, Coco Hotel ringer nogen klokke, kan det skyldes, at det faktisk er et af Københavns nyere hoteller. Hotellet åbnede nemlig i 2020 og ligger på Vesterbrogade.

Der er 89 værelser, og det er et 4-stjernet såkaldt boutiquehotel, som er et koncept, hvor placeringen typisk er sekundær, fordi man i stedet går efter et personligt og "ægte" udtryk.

På Facebook har Coco Hotel netop delt nyheden om kåringen og skriver:

”Vi er ekstremt stolte af at kunne fortælle, at Coco Hotel er kåret til Skandinaviens bedste hotel af et af verdens største internationale rejsemedier.”

Du kan læse, hvad Travel & Leisure skriver om de københavnske hoteller, lige her.