Naboer vågnede af larm da Sidney Lee døde

Generelle nyheder

17/05/2022

Arkivfoto: Presse-fotos.dk
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

Skrevet af Redaktionen

Realitystjernen Sidney Lee gik bort mandag, mens politiet var til stede.

Sidney Lee er en af de største realitystjerne, der nogensinde har været i Danmark. Mandag gik han bort i en alder af blot 43 år.

Det skabte overskrifter i et utal af medier, at tv-kendissen, hvis borgerlige navn var Sidney Hassel Hansen, var gået bort. Og det skabte især opmærksomhed omkring dødsfaldet, at politiet var til stede, da han døde.

Københavns Politi har dog ikke udtalt sig om sagen, hvorfor det endnu ikke er offentligheden kendt, hvorfor politiet var til stede, da Sidney Lee døde.

Hvad der dog er blevet meldt ud af Københavns Politi er, at sagen er blevet videregivet til Den Uafhængige Politiklagemyndighed (DUP), som nu har til opgave at undersøge sagen nærmere.

Familien til Sidney Lee har desuden ikke været meget for at tale om dødsfaldet. De har udtalt, at de er i stor sorg, og at de har mistet deres elskede søn. Foruden dette har familien afholdt sig fra at kommentere på det tragiske dødsfald.

Derudover har de også takket for de mange hilsner, der er strømmet ind, siden nyheden om Sidney Lees død kom frem. Der er bl.a. blevet afleveret blomster ved hans lejlighed, ligesom de sociale medier er blevet oversvømmet med kondolencer og hyldester.

I og med, at Københavns Politi ikke har kommenteret på dødsfaldet, er det meget småt med detaljer om, hvad der egentlige skete. Flere naboer har dog fortalt til SE og HØR, at de mandag morgen blev mødt af adskillige sirener.

En af realitystjernens naboer har udtalt, at der klokken 07.20 var en masse sirener og alarmer. Ligeledes skulle der også have været flere politibiler og ambulancer ude foran opgangen til den ejendom, hvor Sidney Lee boede.

Politiet har udelukkende bekræftet, at de har været i den gade, hvor hans lejligheder ligger i forbindelse med en politiforretning. De har derfor ikke ville bekræfte, at de været i den lejlighed, hvor Sidney Lee boede.