Morten Messerschmidt: 'Islam, vold og terror går hånd i hånd'

Generelle nyheder

11/07/2022

Fotograf: Steen Brogaard. Foto: Folketinget
Fotograf: Steen Brogaard. Foto: Folketinget

Skrevet af Kathrine Frich

Dansk Folkeparti-formand Morten Messerschmidt holder sig ikke tilbage i sin kritik af religionen islam.

Morten Messerschmidt går til angreb på islam, som han mener er en religion, der går hånd i hånd med terror.

Reaktion på titale om terror

Det sker i kølvandet på en dansk sag, hvor seks mænd på henholdsvis 30, 32, 29, 31, 28 og 37 år er tiltalt for henholdsvis at have ladet sig hverve af IS og for at have ydet økonomisk støtte til terrororganisationen.

"Endnu en terrorsag har ramt Danmark. Hvornår indser de gamle partier, at islam, vold og terror går hånd i hånd? Man kan ikke invitere en halv million muslimer ind i Danmark uden også at invitere mellemøstlige tilstande hertil. Og forleden kunne anklagemyndigheden derfor igen rejse terror-tiltale," skriver Morten Messerschmidt på Facebook.

Hertil skriver han, at 'de gamle partier' har inviteret en kultur ind i Danmark, som overalt i verden får folk til at flygte.

Går efter Radikale

Messerschmidt beskriver det som en kultur med undertrykkelse og vold, og at der bliver taget afstand fra de grundprincipper, der danner fundamentet for den vestlige samfundsmodel.

Dansk Folkeparti-politikeren giver også udtryk for, at han er bekymret for, hvordan situationen kommer til at udvikle sig, såfremt Radikale Venstre kommer i regeringen.

"Lad mig sige det som det er: det vil være en ulykke! De radikales navn er som klæbet til samtlige katastrofer i danmarkshistorien. Ikke mindst udlændingepolitikken," skriver han bl.a.

Han påpeger, at Radikale Venstre ønsker, at der bliver taget imod flere udlændige i Danmark, og at de var fortalere for en netop indgået aftale, der skal gøre det lettere for udenlandsk arbejdskraft, herunder fra muslimske lande, at komme til Danmark.

"Er det blot en forsmag på, hvad vi har i vente efter et folketingsvalg? Jeg frygter det, men vil gøre alt i min magt for at undgå det," skriver Messerschmidt, og fortsætter:

"Først og fremmest for at sikre, at alt det, der hører til i den muslimske verden, ikke får bedre fodfæste i vort land. Vi vil ikke have moskeer, bønnekald, tørklæder og halalslagtere på hvert andet gadehjørne! Og vi vil ikke have terror-sager som dem, der nu igen er blevet rejst."

Slutteligt skriver han, at man skal huske, at der er behov for at føre en anderledes udlændingepolitik, såfremt man ønsker, at der skal være mindre islam i Danmark. Derfor opfordrer han til, at man husker på dette, når der næste gang indkaldes til valg.