Mor skræmt fra vid og sans: Hørte dyb mande-stemme i baby-alarm

Generelle nyheder

05/8/22 | 05:21

Privatfoto
Privatfoto

Skrevet af Redaktionen

En 20-årig mor blev skræmt halvt ihjel, da hun pludselig hørte en fremmed stemme hos sin baby.

Der kan som forældre ikke være meget, der er værre, end at høre en fremmet stemme inde fra børneværelset midt om natten.

Men det var hvad der skete for 20-årige Kiara. Den unge mor havde lige ammet sin seks måneder gamle baby og var derefter gået i seng.

Midt om natten bliver Kiara vækket af en fremmet stemme i sit soveværelse.

”Mmmmmm det er en sød lille en,” hørte Kiara stemmen sige.

”Jeg frøs fuldstændigt. Jeg var så bange, så jeg tog fat i min kæreste Daniel og vækkede ham, så han også kunne høre det,” fortæller Kiara til mediet Kidspot.

Daniel valgte med det samme at gennemsøge huset, for han var overbevist om at et indbrud var i gang.

Havde hacket familiens baby-alarm

Kiara tænkte dog noget andet:

”Jeg var sikker på det var baby-alarmen. Så jeg bad Daniel om at tage den ud af stikket, så jeg kunne fjerne appen fra min telefon. Jeg var simpelthen bare så bange.”

Og Kiara havde ret. Der var ikke ubudne gæster i huset. Hvert fald ikke rent fysisk.

Det var nemlig lykkedes en endnu ukendt person at hacke sig ind i det kamera, baby-alarmen var tilkoblet via WiFi og Kiaras mobiltelefon.

Det viste sig altså, at den alarm, familien havde købt for at kunne føle sig tryg, endte med at give den præcis modsatte følelse.

”Jeg troede ikke, at der var nogen mulighed for, at nogen kunne komme igennem til den. Vi troede, at vores baby ville være sikker, og at ingen ville kunne spionere på ham,” siger Kiara.

Ikke første gang

Efterfølgende er det gået op for Kiara, at manden hun hørte, ikke har været den eneste, der har hacket sig ind og overvåget deres lille baby.

Hun fortæller, at hun flere gange om natten hørte små kliklyde fra mobiltelefonen. ” Jeg troede bare det var normalt for den slags kamera, ” fortæller hun.

Kiara og Daniel har nu taget konsekvensen af den uhyggelige aften, og har besluttet sig for ikke længere at have baby-alarm, der er tilknyttet WiFi. ”Jeg tør simpelthen ikke gøre andet,” siger Kiara afsluttende.