Mor fik af vide, hun aldrig kunne blive gravid: Så skete noget mirakuløst

Generelle nyheder

02/12/22 | 08:26

Chelsealeigh Bannatyne
Chelsealeigh Bannatyne

Skrevet af Emil B.

En kvinde ville for alt i verden blive gravid, men fik en for hende dødsdom ved lægen. Dog skete der derefter noget, der ændrede alting.

Gud havde andre planer

Chelsea Bannatyne nød sit liv med partneren Gary Kerr. Selvom de var 23, blomstrede deres kærlighed, som havde de været sammen i mange år. Og de ville derfor gerne dele deres kærlighed med andre.

Men hun ville gerne høre lægen først. Hun bestilte derfor tid ved ham og satte sig et par uger senere i ventesalen. Der fik hun dog en nagende følelse af, at noget var forkert, og da hun trådte ind til lægen, fik hun sin mistanke bekræftet.

Lægen fortalte, at hun var infertil. Det kom som et kæmpechok for hende, og hun var sønderknust. Sådan fortæller hun det selv: "Mit hjerte blev ødelagt. Jeg følte, at jeg havde mistet mit formål som kvinde, og jeg vidste ikke, hvordan nogen kunne ønske at være sammen med en, der ikke ville være i stand til at give ham en familie.

Blev besat af tanken om at blive gravid

Hun kunne dog ikke slippe tanken om at blive mor på trods af den for hende dødsdom. Derfor forsøgte hun alting. Hun tog forskellige piller og prøvede alting i håbe om, at graviditetstesten en dag ville blive positiv, men ingenting hjalp.

I 2020 havde hun faktisk helt opgivet håbet om at blive gravid. I stedet ville hun fokusere på at nyde livet i endnu højere grad.

En dag ændrede alting sig

En dag, da hun stort set havde opgivet håbet, opdagede hun, at noget føltes anderledes. Hun tænkte dog ikke, at det kunne være en baby, efter hendes mange forgæves forsøg på at blive gravid.

Alligevel tog hun ud og købte en graviditetstest, for hvad nu hvis?

Og graviditetstesten viste sig at være positiv. De tog straks hen til lægen, der bekræftede det. Men det var først, da de sad ved jordemoderen og så babyens hjertebanken, at det gik op dem, at de om ikke så mange måneder skulle være forældre: "Vi var begge i totalt chok. Jeg troede ikke på, at det var ægte, før jeg så babyen på skærmen og hørte hjertebanken."

Og d. 22. juni 2021 fødte hun så en smuk baby. Den kan du se herunder.