Mor advarer mod kendt solcreme

Generelle nyheder

22/07/2022

Foto: Privat
Foto: Privat

Skrevet af Redaktionen

En 11-årig dreng fik ødelagt sin drømmeferie i Tyrkiet, efter at have fået kraftig solskoldning på trods af, at han var smurt ind i faktor 50, hævder mor.

Det blev en badeferie med smerter og tårer for familien Ellis fra Retford i Nottinghamshire, da de tog på den ferie, som sønnen Kainen Ellis længe havde drømt om. 

Selvom sommeren er dejlig, har den også sine udfordringer. Insektstik, hudafskrabninger og ikke mindst solskoldning. Sidstnævnte kom Kainen til at mærke på egen hud. Under ferien fik han nemlig en meget svær solskoldning.

Det skriver The Sun.

Jessica Ellis, der er mor til Kainen, sagde, at han hver dag blev smurt ind i faktor 50 Nivea Solcreme. Alligevel stod han tilbage med en alvorlig forbrænding, efter en uge i solskin på Eftalia Splash Resort i Antalya.

Derfor var han tvunget til at bruge anden uge af sin ferie på at "gemme sig" på hotelværelset, mens hans søskende, der havde brugt en anden solcreme, fortsatte med at plaske rundt i poolen. 

Hver morgen fik Kainen besøg fra læger, da der var kommet blærer i hans hud.

Kainens mor er sønderknust over det, der er sket med hendes lille dreng - og nu udsender hun en advarsel til forældre om at bruge solcremen.

Selvom sønnens hud er blevet bedre, frygter familien, at han kan blive efterladt med permanente mærker på huden.

En talsmand for Nivea sagde, at de er i gang med at undersøge hændelsen, og at virksomheden er i kontakt med familien for at forstå mere om, hvad der skete.

"Dette var vores første ferie siden 2019, og det kostede £5.000 for os alle at tage afsted, men min søns ferie blev ødelagt," sagde Jessica Ellis, som fortsatte:

"Han var dækket af blærer over begge arme og skuldre. Han var i voldsom smerte."

Advarer mod kendt mærke

"Jeg vil aldrig bruge solcremen igen - det er et velkendt mærke, og jeg er bare så skuffet."

Ifølge The Sun påførte moren Nivea Kids Sun Cream Trigger Spray SPF50 på Kainens skuldre og arme.

Talsmanden for Nivea sagde: "Vi er i øjeblikket i kontakt med forbrugeren for at forstå mere om, hvad der skete og for at få relevant produktinformation, der vil hjælpe vores hasteundersøgelse... Vi tester grundigt..., så vi altid kan sikre den ensartede højkvalitetseffektivitet og forbrugersikkerhed af alle Nivea Sun-produkter."

Slutteligt anbefaler Nivea-talsmanden, at man påfører solcreme regelmæssigt og søger skygge mellem klokken 11.00 og 15.00, når solen er mest intens.