Lotto-millionær planlægger at bruge rub og stub: ”Bagefter har jeg stadig minderne, og dem er der ingen, der kan tage fra mig!”

Generelle nyheder

18/12/2022

Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil

Skrevet af Redaktionen

En ældre herre fra den vestlige ende af hovedstaden fik for nyligt en glædelig overraskelse, da han forsøgte at indløse en Lotto-gevinst på 376 kroner… kuponen var nemlig pludselig over 1.000 gange mere værd, end han først troede.

Hvis du har vundet den store gevinst i Lotto, så kan du ikke få udbetalt pengene nede i kiosken.

Det vidste en erfaren Lotto-spiller fra Storkøbenhavn udmærket godt, så da han ikke kunne få udbetalt en gevinst på 376 kroner, fik han pludselig travlt med at komme hjem og starte computeren op for at tjekke sin konto hos Danske Spil.

”Jeg vidste det ikke, men jeg havde et håb om, at det måske var fordi der var en million på kuponen. Håbet har man jo altid, det er jo derfor man spiller. Man tænker, at det måske kan lykkes for en engang,” fortæller manden.

Da han fik tjekket sin konto, viste det sig, at han havde ramt plet i sin håbefulde formodning: Kuponen, der havde vundet nogle få hundrede kroner, var desuden blevet udtrukket som en af ugens to vindere af Millionærgarantien, og så kan det nok være, at manden fik gang i tankerne – for hvad gør man lige med en hel million kroner, man ikke havde forventet at vinde.

Manden, der stille og roligt nærmer sig pensionsalderen, er i hvert fald ikke i tvivl.

Han vil bruge dem rub og stub!

”Det er ikke penge, der skal blive stående i 100 år. Jeg vil bruge dem alle på ting og oplevelser og på at forsøde hverdagen, og når det så på et eller andet tidspunkt er slut, så har jeg alle minderne tilbage, og dem er der ingen, der kan tage fra mig,” siger han.

Prøver lykken igen

Af mere konkrete tiltag overvejer manden at opgradere bilen og så regner han også med, at der bliver lidt større julegaver til børn og børnebørn i år. Og måske – bare måske – vil han overveje at gå lidt tidligere på pension…

”Meeen, så er en million måske ikke nok,” siger han og tilføjer, at han jo stadig har chancen for at vinde igen i næste uge…

Han fortæller, at han efterhånden har spillet de samme numre i over 25 år via en fem-ugers kupon, som troligt er blevet fornyet hver eneste gang. Det bliver den også, når den udløber næste gang.

”Man håber jo altid!”