Lidl med stor nyhed til alle danske kunder

Generelle nyheder

16/05/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Lidl har oplevet en stor efterspørgsel, og de har derfor udvidet deres samarbejde.

Poul Kærgaard er opvokset i en muslingefisker-familie, og i en alder af blot 20 år stiftede han Vilsund Blue. I dag, 36 år senere, beskæftiger Vilsund Blue 70 medarbejdere, fordelt på tre lokale fabrikker i Nykøbing Mors.

Virksomheden har ambitioner om at blive danskernes foretrukne leverandør, når det kommer til danske, MSC-certificerede fisk og skaldyr, og seneste skridt i den målsætning er et endnu mere ambitiøst samarbejde med dagligvarekæden Lidl.

Det oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

Vilsund Blue har været leverandør til Lidl siden 2019, men nu udvides samarbejdet, og Vilsund Blue skal fremover levere muslinger, både ferske og på glas, til Lidls nye serie ‘En bid af Danmark’.

Serien skal gøre det nemmere for Lidls kunder at tilvælge lokale, danskproducerede varer og består af omkring 40 produkter fra 15 små og mindre leverandører.

”Hos Lidl oplever vi en stigende efterspørgsel på både danske og helt lokale fødevarer. Derfor får vi nu flere lokale fødevarer af høj kvalitet på hylderne til gode priser, heriblandt MSC-certificerede muslinger fra Vilsund Blue, som, vi håber, vil havne på endnu flere middagstallerkener i de danske hjem,” fortæller Lidls indkøbsdirektør, Rasmus Pape.

Samarbejdet betyder, at Vilsund Blue nu leverer muslinger fra Limfjorden til alle Lidls danske butikker samt til Lidl-butikker i landende Tyskland, Schweiz og Østrig som sæsonvare.    

”Lidl har været med til at åbne døren til det danske og udenlandske marked, hvor vi i samarbejde har været med til at udvide forbrugernes horisont omkring muslinger som en lokal og klimavenlig fødevare. I Danmark er vi så heldige at kunne fiske nogle af verdens bedste blåmuslinger i vores egne farvande, og danskerne skal naturligvis kunne nyde denne lokale delikatesse, og det bliver nu mere tilgængeligt gennem samarbejdet med Lidl og deres En bid af Danmark-serie,” udtaler Poul Kærgaard, administrerende direktør i Vilsund Blue A/S.