Lidl med gode nyheder: Vild pris på Lurpak

Generelle nyheder

28/07/2022

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Kathrine Frich

Prisen på smør har været meget diskuteret de seneste uger. Den er kun gået en vej, og det er op. Faktisk har Lurpak-smør fået en så høj pris, at den flere steder i verden er blevet udstyret med tyverisikringer. Heldigvis kan man stadig finde et godt tilbud engang imellem.

Selvom prisen på råvarer skyder i vejret, så mistænkes mange supermarkeder for at udnytte situationen og skrue lidt ekstra på prisknappen. Det er nemlig sket før. Det fortalte fødevare økonom Henning Otte Hansen til TjekDet i forbindelse med at priserne på smør gik helt amok. Det kan du læse lige nedenfor:

Heldigvis er der stadig konkurrence supermarkederne imellem, hvilket betyder, at der selvfølgelig vil være et supermarked, der sætter smør på tilbud.

Det er netop, hvad LIDL har valgt at gøre. Det er da også blevet det helt store blikfang på deres kommende tilbudsavis, der indeholder tilbud, der gælder fra på søndag den 31. juli og en uge frem.

Tilbuddet er en stor pakke Lurpak Smørbar på 375 gram til 29 kroner. Det er en væsentlig reduceret pris i forhold til de priser, der tidligere har været skrevet om.

Der bliver sikkert rift om de store pakker smør, også selvom der er en maksimal grænse på seks styk til hver kunde.

Du kan læse mere om LIDLs tilbud i deres tilbudsavis her.

Du kan selvfølgelig også læse lidt videre her hos os, hvor du både kan læse om supermarkedernes oste og kunder, der mener, at huller i osten er svindel.

Skulle man have lyst til ost, så har LIDL også det på tilbud i næste uge. Her kan du få 1,4 kg. mellemlagret Danbo Dagmar-ost til 79 kroner. Så er rundstykkerne sikret. Lurpak og ost, så mangler du bare noget godt brød.

Det plejer LIDLs bake-off-afdeling at kunne håndtere.