Lars Løkke i stor sorg efter dødsfald

Generelle nyheder

29/4/22 | 04:49

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af Redaktionen

Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, er i sorg. Han har nemlig mistet sin elskede hund.

Torsdag har Lars Løkke Rasmussen mistet sine elskede hund, der ifølge politikeren sov stille ind hos dyrlægen torsdag formiddag.

"Farvel Beauty. I dag sagde vi farvel til Beauty, som sov stille ind hos dyrlægen i formiddag," skriver Lars Løkke Rasmussen i et opslag på Facebook.

Beauty, der er en novo scotia tolling retriever, var en aldrende hund, og ifølge Lars Løkke Rasmussen ville det være uværdigt, hvis ikke han og hustruen Sólrun Løkke Rasmussen havde truffet en beslutning om at sætte punktum for Beautys lange og gode liv.

"Det var en tung aften i går, hvor hun indtog pladsen ved spisebordet helt uvidende om, at det var sidste gang, hun fik lov til at ‘snyde’ sig til en ekstra godbid. Men hendes krop kunne ikke meget mere, så det ville være helt uværdigt ikke at sætte et punktum for et langt og godt hundeliv nu," skriver han.

Den tidligere statsminister lægger ikke skjul på, at både han og hustruen var enormt kede af det, da de forlod dyrlægen. Han fortæller, at de græd, da de sammen med deres anden hund, Fríða, tog metroen hjem, uden at Beauty med.

"Men hold op, hvor er vi kede af det. Folk i metroen må have undret sig over to tudende voksne (Sólrun og jeg) i selskab med Fríða, da vi uden hendes 'storesøster' kørte retur fra klinikken på Frederiksberg. Man skal nok være hundeejer for helt at forstå det," lyder det fra ham.

Beauty har tidligere trukket overskrifter, da hun kort efter nytår sidste år stak af, og var væk i hele fem døgn. Dengang hjalp rigtig mange med at lede efter hende – og det sender Lars Løkke Rasmussen igen en tak for.

Dengang troede familien Løkke Rasmussen, at de havde mistet hende, hvorfor de var meget kede af det. Derfor er han også meget taknemmelig for, at Beauty igen kom hjem, for det gav hende og familien 15 måneder ekstra.

"Nu sidder vi og snakker om minderne. Og også om den fantastiske opbakning vi fik, da hun forsvandt lige efter nytår sidste år og var væk i fem døgn. Der græd vi også - troede vi havde mistet hende. Tak til alle, der den gang satte alt ind på at finde hende igen. Det lykkedes og gav hende og os 15 måneder ekstra. Det glemmer vi aldrig," skriver han til slut.