Kvinde næsten trampet ihjel af ko: Sådan er hun sluppet fra det

Generelle nyheder

20/10/2023

Screenshot: TikTok @ cathrenelifts
Screenshot: TikTok @ cathrenelifts

Skrevet af Emil B.

En hundelufter troede, hun skulle dø, da en rasende ko stødte ind i hende og efterlod hende med et kæmpe blåt øje og et skævt ansigt. Hun er dog i bedring nu ifølge hendes TikTok.

Cathrene Mieras, 26, blev stødt to gange af det 450 kg store dyr, da hun gik sin families hund i snor gennem en offentlig mark nær sit hjem i Carlisle, Cumbria. Under angrebet blev fru Mieras i splitsekunder styrtet til jorden og undgik katastrofale skader.

Miljøkonsulenten tror, at hendes skrig måske skræmte den brune ko og forhindrede den i at dræbe hende. Hun samlede sin hund op og løb ud af marken så langt, som hun kunne, før hun trak sin telefon frem for at tjekke skaderne i ansigtet: "Mit øje var denne massive hævede ting, og fordi jeg var i chok, tænkte jeg, at det var mit øjeæble, der poppede ud af mit hoved," sagde hun.

Og hun fortsatte: "På en eller anden måde formåede jeg at holde mig sammen, indtil jeg nåede til rastepladsen." Hun ringede til sin far og kæreste, der begge troede, at hun sagde, at hun var blevet påkørt af en bil.

Den smertefulde helbredelse

Hun blev indlagt på Cumberland Infirmary og fik smertestillende gennem en IV-drop, inden hun blev sendt til røntgen. Hendes "monster" blåt øje havde fået det til at være hævet, og det ville tage to dage, før hun kunne åbne det igen: "Når mit øje åbnede, var det fuld af blod, og du kunne se den synlige hævelse på min kæbe og denne store klump på mit øje," sagde hun.

Hun havde også så stærke smerter i kæben, at hun ikke kunne spise og blev tvunget til at leve af smoothies i to uger.

"Mange af de mennesker, jeg talte med, sagde, at køer er reaktive i meget varmt vejr, det var en virkelig varm dag, eller nogen sagde, at koen måske var blevet forskrækket af en hund tidligere, men åbenbart reagerede hunden ikke," og hun tilføjede: "Jeg har stadig følelsesløshed nu, jeg har ingen fornemmelse i mit ansigt."

Hun tilføjede: "Jeg forstod ikke, hvor heldig jeg var, for jeg begyndte at høre alle de andre rædselshistorier om køer og folk, der blev trampet på og havde meget værre udfald" og runder af med at sige: "Jeg betragter mig som meget heldig, for jeg er i stand til at komme væk uden, bank i bordet, varige skader, bare et skævt ansigt."

Og på hendes TikTok viser hun nu, hvor meget i bedring hun er.