Kun på fredag: Benzin i Danmark til 9.99 kroner literen

Generelle nyheder

02/6/22 | 12:46

Skrevet af Kathrine Frich

Fredag den 10. juni har du mulighed for at spare rigtig mange penge på benzinen i Danmark.

Hvis du gerne vil spare penge på en tankfuld benzin, så er det på med læsebrillerne. Du har nemlig mulighed for at kunne tanke benzin til blot 9.99 kroner literen.

Der er dog den hage, at tilbuddet kun gælder en enkelt dag.

Det vilde tilbud på benzin skyldes, at Shell åbner en ny tankstation og denne tankstation reklamerer med et voldsomt slagtilbud.

Turen går til Ribe

9.99 kroner literen kommer prisen til at være, når Shell på Trojelsvej i Ribe slår dørene op for kunder.

Der er tale om fredag den 10. juni, og DCC-retaildirektør, Søren Møller Maretti, fortæller til Jyskevestkysten, at der ventes massivt indryk af bilister, der gerne vil spare penge på benzin.

"Går det, som det plejer, når vi fejrer åbningsfest med billigt brændstof, kommer der et massivt rykind af bilister og formodentlig også kø langt ind mod Ribes centrum."

"Det kan jo være meget rart lige at vide på forhånd, hvis man planlægger at køre i området næste fredag." fortæller han.

Tankede benzin for 5.90 kroner

Der er mulighed for en lav pris på benzin fredag den 10. juni, men det er alligevel en høj pris i forhold til tidligere åbningstilbud hos Shell.

Da de den 6. september 2019 åbnede en ny tankstation i Vordingborg, valgte de nemlig at sælge benzinen til sølle 5.90 kroner for en liter benzin. 

Grunden til at de ikke kan gøre prisen så lav i øjeblikket, skyldes naturligvis, at priserne på benzin er meget højere end de var i 2019. Dengang kostede en liter benzin 11 kroner, og det var i øvrigt ganske 'dyrt' på det tidspunkt.