Kristian Jensen fyrede den af på din regning: Vild luksus på verdensberømte strande

Generelle nyheder

22/08/2022

Foto: Kristian Jensen
Foto: Kristian Jensen

Skrevet af Redaktionen

Når Danmark går efter en plads i FNs Sikkerhedsråd skulle man måske tro, at opbakningen i første omgang blev forsøgt fundet i Nordeuropa. Men sådan var det langt fra, da Kristian Jensen havde en kortvarig karriere som diplomat.

2021 var store skiftedag for Kristian Jensen, da Venstrepolitikeren efter årtier i dansk politik som Folketingsmedlem og minister, blev ansat i en nyoprettet stilling som FN-udsending. Det for at arbejde for et dansk medlemskab af Sikkerhedsrådet, næste gang en plads bliver ledig.

Men i stedet for at fokusere på opbakning fra lande som Tyskland, Sverige og Norge, fandt Kristian Jensen i dén grad passet frem. For som Bjørknæs.dk i dag kan afsløre, tog ekspolitikeren på noget nær en jordomrejse, inden han tidligere i år stoppede som dansk FN-udsending.

Vel og mærke til en række af verdens mest eksotiske destinationer, som blandt andet er kendt for fantastiske strande og dykkeroplevelser.

Det drejede sig eksempelvis om et luksuriøst hotel på Seychellerne, som tilbyder sine gæster direkte adgang til eksklusive strande.

Mens Kristian Jensen var hurtig til at hoppe på flyveren, har han været anderledes svær at få i tale for gravermediet. Således har han ikke ønsket at svare på, hvorfor det var nødvendigt med ikke kun så meget luksus på skatteydernes regning, men også hvorfor de eksotiske stod i kø.