Konfiskerede biler på auktion lørdag: Startprisen er 25 kroner

Generelle nyheder

25/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Det er cirka 20 køretøjer, der skal under hammeren.

Hvis du går og overvejer at anskaffe dig et nyt køretøj, kan det meget vel være på lørdag, du kan finde det.

Efter auktionshuset Lauritz.com gik konkurs er der nemlig fyldt godt op med beslaglagte biler ved Fyns Politi, og når auktionshuset altså er gået konkurs, er der ikke nogen partner, der kan sælge bilerne for politiet.

Men der skal jo ryddes ud i de mange køretøjer, og det betyder, at i alt cirka 20 køretøjer er blevet sendt til det fynske auktionshus Tingkærs Auktioner - og nu skal bilerne altså væk.

Det foregår på lørdag, altså d. 27. januar, og startprisen for bilerne er sølle 25 kroner.

Det skriver TV 2 i samarbejde med TV 2 Fyn.

Alt mellem himmel og jord

Der er både en motorcykel, en elscooter, almindelige familiebiler og store luksusbiler til auktionen, så du kan altså ende med at gøre dig en usædvanligt god handel.

Tingkærs Auktioner fortæller til TV 2 Fyn, at man aldrig før har prøvet at stå for at sælge beslaglagte biler. Derfor har de heller ikke noget bud på, hvor mange håbefulde købere, der møder op på lørdag.

Til auktionshusets almindelige auktioner for returgos dukker der normalt mellem 100 og 150 mennesker op.

De konfiskerede køretøjer stammer i høj grad fra loven om vanvidsbilisme. Det kan dog også være, bilen er blevet konfiskeret som følge af kørsel uden kørekort en gang for meget.

Det skal siges, at Tingkjærs Auktioner ikke besigtiger bilerne i forhold til køretøjernes stand, men der bliver aflæst kilometerstand og taget billeder.

Auktionen finder som sagt sted lørdag, og der er allerede massiv interesse for begivenheden. Faktisk i en sådan grad, at Tingkjærs Auktioner har lavet et opslag på Facebook for at gøre planen for dagen klar.