Klar til weekenden? Du bør finde det varme tøj frem

Generelle nyheder

19/04/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skrevet af J. Bøgen

Forår ...

Denne uge har ikke været særligt våd, når man tænker på, hvad vi ellers har været udsat for i forhold til nedbør indtil videre i 2024.

Nuvel, temperaturerne har taget et betragteligt dyk, så nattefrosten har gjort comeback, men i det mindste har der også været en del solskinstimer, når skyerne ikke ville være med.

Men vi er jo i Danmark, og hvis der er noget, vi kan være sikre på, så er det, at det vil regne i tide og utide - og vi slipper heller ikke tørskinnede igennem weekenden.

Fredag

Ifølge DMI bliver i dag, fredag, skyet med regn eller byger mange steder, men i den nordlige del af Jylland klarer det efterhånden op med lidt eller nogen sol. Temperaturerne vil ligge mellem 5 og 10 grader.

I aften og i nat breder opklaringen sig fra Nordjylland til det meste af landet med mest tørt og til dels klart vejr.

Til gengæld bliver det også koldt med temperaturer ned mellem 3 graders frost og 4 graders varme, koldest inde i landet.

Lørdag

På weekendens første dag får vi nogen eller en del sol, men i perioder bliver det mere skyet med byger, der kan være med hagl. Temperaturerne bliver de samme som fredag, altså mellem 5 og 10 grader.

Om aftenen bliver det mest tørt og med nogen sol, inden natten til søndag byder på delvist klart vejr.

Temperaturerne igen et godt stykke ned til mellem 3 graders frost og 5 graders varme.

Søndag

På ugens sidste dag får vi lidt eller nogen sol, men også enkelte byger. Temperaturerne vil ligge mellem 4 og 10 grader, og det bliver den østlige del af landet, der får det koldest.

Om aftenen bliver det mest tørt og med nogen sol, inden natten til mandag igen byder på overvejende klart vejr.

Temperaturerne ryger ned mellem 2 graders frost og 5 graders varme, så pas på potentielt isglatte veje mandag morgen.