"Ikke os, der lægger sedlerne!": Parkeringskrig mellem "parkeringsvagt" og beboere

Generelle nyheder

22/03/2023

Foto: Bristol Live
Foto: Bristol Live

Skrevet af Emil B.

På en ellers fredelig villavej er der netop nu udbrudt en parkeringskrig, da en mystisk mand er begyndt at lægge sedler på forruden af biler til stor gene for beboerne.

Chokerede over parkeringsvagten iblandt dem

På British Road blev folk stærkt chokerede over at opdage, at en mystisk parkeringsvagt boede mellem dem.

En af sedlerne, der lå i forruden på bilen, lød: "Kære køretøjsejer/chauffør, beboerne på British Road har bemærket, at du parkerer regelmæssigt, men alligevel ikke bor på denne gade. Vær opmærksom på de beboere, der ønsker at parkere i nærheden af ​​deres ejendomme. Vi beder dig respektfuldt parkere dit køretøj på den gade, du bor på i fremtiden."

Chokerende nok var et af opslagene knyttet til en umærket varevogn med et "ingeniør på vagt"-skilt, der lå inde i køretøjet på instrumentbrættet.

Men samtidig lå der også en håndskrevent note, hvorpå der stod: "Du arbejder ikke for dem!!!"

Tog sagen i egen hånd

Naboerne stimlede sig dog sammen over for den mystisk seddellægger. De skrev en seddel, der hævdede, at de ikke er parkeringsvagten og satte den op i vinduet, så alle kunne se den.

En af beboerne, der ønsker at være anonym af hensyn til sin egen sikkerhed, har fortalt til et nyhedsmedie: "Parkering er et absolut mareridt her omkring, og folk bruger meget tid på at køre rundt og lede efter en plads, så jeg forstår, at folk bliver frustrerede, men dette er lidt skummelt. Den, der har skrevet dette, taler ikke for alle på denne vej. Hvordan ved de, at de, der ejer køretøjerne, ikke bor i nærheden? 

Og hun tilføjer: ”Og fordi parkering er et mareridt her, er man nogle gange nødt til at parkere et pænt stykke fra sit hjem. Der er for mange biler og ikke nok gader. Men det vigtigste er, at den, der har postet denne note, ikke ser ud til at indse, at de ikke har større krav på vejen udenfor, hvor de bor, end nogen anden."

En anden beboer her, Kimberly Keenan sympatiserer med beboeren, der har efterladt sedlerne: "Jeg bor i en gade med samme situation. Der er ingen boligparkeringsordning, flere huse stiger fra minut til minut, og der er ingen parkering til dem.

Foto: Bristol Live