Hjemløs mand redder barn fra biltyve: De efterlod ham i vejkanten

Generelle nyheder

11/06/2023

Foto: Youtube @Wesh2 @Holly Hill Police
Foto: Youtube @Wesh2 @Holly Hill Police

Skrevet af Katrine Lykke

Den hjemløse mand, Darrel Everman, var dagens helt, da han forleden hjalp et lille barn sikkert frem til sine forældre efter et noget atypisk biltyveri.

Det er mildest talt en usædvanlig situation. Det tre-årige barn lå og småsov i bilen, som tyvene stak af med uden at være klar over, at der var en ekstra passager med ombord.  

Barnets forældrene skulle bare hurtigt forbi en slægtnings hus, og da den lille fyr var faldet i søvn i barnesædet, ønskede de ikke at vække ham. Den tre-årige blev derfor efterladt alene i bilen. Og det var her tyvene slog til.

Tre-årig efterladt i vejkanten

Få minutter efter at have stjålet bilen opdagede tyvene dog, at de ikke var alene. De satte derfor det stakkels barn af i vejkanten og kørte videre i den stjålne bil. Heldigvis blev den uheldige tre-årige dreng opdaget af den godhjertede Darrel Everman.

Darrel blev bekymret, da han hørte et grædende barn og besluttede derfor at gå ud til ham. Den lille dreng sad cirka 1,5 meter fra vejen, fortæller den 57-årige hjemløse Darrel, der hurtigt sørgede for at trøste barnet og ringe til politiet for hjælp: "Jeg kunne ikke se nogen forældre i nærheden,” fortæller Darrel og fortsætter: "Jeg vidste, at det ikke så rigtigt ud. Jeg var bekymret. Han så ud, som om han havde brug for hjælp, og jeg var glad for, at jeg var der til at hjælpe ham," fortæller den hjemløse helt, der hjalp politiet med at genforene den lille dreng med sin familie.

”Jeg troede ikke, han ville komme tilbage”

Darrel har været hjemløs i nogen tid, men han er efterfølgende blevet inviteret til middag: "Jeg har fået et gavekort, og de vil måske hjælpe mig med at finde arbejde som vagt," fortæller han glad.

Barnets mor Amber Clark var lykkelig over at få sin lille søn tilbage: "Jeg troede ikke, han ville komme tilbage." De mistænkte er dog stadig på fri fod, og myndighederne forsøger stadig at opspore dem.